Petmen Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 vzdyt jsou tlumie stajny jen pruziny se lisi a kdyz mas sroubak tak si to nastavis podle sve potreby ne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 (upraveno) no to prave podle me ne. ikdyz tady ten ma alespon stavitelnou tuhost. ale kdyz to tak vezmes, tak zadek budes mit u 1,4 i u 1,9TDI cca stejne tezkej. kdezto predek bude mit hmotnost urcite jinou. cili na 1,4 to bude tvrdy a na 1,9 to bude houpavy. navic bude jinak tuhej predek a zadek. kdyz se podivas treba na HP, tak jsou jejich podvozky urceny pro 1,8 , 1,9 . proste pro motory s priblizne stejnou hmotnosti. edit: nebo to funguje tak, ze jim napises jakej mas motor a podle toho dostanes tlumice a pruziny? Upraveno Červenec 5, 2010 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petmen Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 ne je to stejne. proto je to stavitelny podvozek. neres to proste tak to je :P . dneska jsem si hral :o Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 vypadá to fajn :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 moc pěkný ten motorový prostor...taky nad tím uvažuju :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petmen Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 tak nakonec jsem koupil JOM podvozek. kamarad ho ma na octavii a svezl jsem se a do pohody. je to fakt vse stejny. takze uz je na aute a slozino co to slo. Uploaded with ImageShack.us a tim padem jsem musel dat plech pod motor aby vana neco vydrzelea :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Nahravej fotky radeji sem, nez na ten IMAGE SHIT.. nejde to vubec otevrit! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petmen Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 bych rad ale nejde to. jsou moc velike to pise :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 (upraveno) Musis je prvne zmensit! :( Jinak snizeni dobry! a lakovani super, taky bych to udelal kdybych sel nakonec do TUNING CUPu.. :D Upraveno Červenec 9, 2010 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červenec 11, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 chlape máš to pěkně složený,taky se na to chystám :P co máš za plech pod motorem?ten origo škoda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.