Přejít na obsah

ABS

aero

Doporučené příspěvky

Jeden den po nastartování se mi rozsvítila kontrolka ABS (už svítí pořád po zapnutí klíčku do pol. 1) ..tak sem to zkusil rozjet a dupnout na brzdu a žádný cukání brzd (pozn. zkoušel sem to jen na asfaltu a ne na štěrku a pod. ) ...co stím? Pojistka nad baterkou je dobrá.. mám O1 r2001 1.9tdi 66kw ...

juj spletl sem se...přesuňte to prosím do O1 fóra..díky :-)

Odkaz ke komentáři
Jeden den po nastartování se mi rozsvítila kontrolka ABS (už svítí pořád po zapnutí klíčku do pol. 1) ..tak sem to zkusil rozjet a dupnout na brzdu a žádný cukání brzd (pozn. zkoušel sem to jen na asfaltu a ne na štěrku a pod. ) ...co stím? Pojistka nad baterkou je dobrá.. mám O1 r2001 1.9tdi 66kw ...

juj spletl sem se...přesuňte to prosím do O1 fóra..díky :-)

napřed zkus diagnostiku

jinak s abs souvisí pojistky 1,2,9,13,15

Odkaz ke komentáři

Na podzim jsem měl stejný problém. Nechal jsem si vymněnit kotouče a destičky u jednoho týpka a on mi při tom rozlomil komektor od čidla ABS. Takže mi svítila kontrolka ABS a ASR. Nechal jsem mu to opravit a chvíli dobrý. Jen co ale začali podzimní plískanice začalo to dělat znova. Dal jsem to do servisu a tam mi vymněnili celý náboj (věnec abs byl zohýbaný jako vlny na moři) i s ložiskem. Konektor od čidla totálně zaoxidovaný. Od té doby absolutní pohoda. Takže ti doporučuji překontrolovat nejdřív ten konektor. Diagnostika ti řekne jenom že tam je chyba ale neřekne kde přesně.

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři
Na podzim jsem měl stejný problém. Nechal jsem si vymněnit kotouče a destičky u jednoho týpka a on mi při tom rozlomil komektor od čidla ABS. Takže mi svítila kontrolka ABS a ASR. Nechal jsem mu to opravit a chvíli dobrý. Jen co ale začali podzimní plískanice začalo to dělat znova. Dal jsem to do servisu a tam mi vymněnili celý náboj (věnec abs byl zohýbaný jako vlny na moři) i s ložiskem. Konektor od čidla totálně zaoxidovaný. Od té doby absolutní pohoda. Takže ti doporučuji překontrolovat nejdřív ten konektor. Diagnostika ti řekne jenom že tam je chyba ale neřekne kde přesně.

ale řekne,na kterém kole hledat

Odkaz ke komentáři

Tak čidlo to určitě není..kdyby bylo špatné tak by abs fungovalo (cukání pedálu...si teda myslím) Jinak projel sem všechny pojistky co jsou v autě a nikde nic..nad baterkou to je taky dobré...po dovolené zkusím zajet na tu diagnostiku...kdyby byl někdo z okolí Třince s diag. bylo by to fajn :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
Guest mats2207

zdravim,muze mi nekdo poradit.. Pred tydnem jsem startoval za pomoci start,kabelu druhe auto a od te doby mi sviti na palubovce ABS. do te doby to nikdy nesvitilo. da se to nejakym zpusobem restartovat,nebo musim do servisu,diky 0ctavia combi 2000,1,6 74kw

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...