Wimpy007 Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 Čau lidi, jde udělat aby maxidot zobrazoval informace z neoriginalního rádia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 Čau lidi, jde udělat aby maxidot zobrazoval informace z neoriginalního rádia? Co já jsem se ptal tak prý ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 Zatím to nikdo nedokázal nebo aspon jsem o tom nikde nečet a to sem se o tom dost přečet. Musel by být nějaký převodník na konkrétní typ značku rádia a pak možná by šlo něco zkoušet, hold to je nevýhoda neorigo rádii, oni ví proč je tam dávají a chtějí za ně takové nehorázné peníze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 No ak kupi prevodnik origo pre svoje radio, tak ano, ale ten prevodnik je dost drahy a este k tomu neexistuje pre vsetky druhy radii. Cena sa hybe okolo 2500Kc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 o prevodniku jsem slysel ale jen na vybrane znacky - bohuzel si nevybavuju jaky - a jen nektery typy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.