Sali001 Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Dobry den,chtel bych se zeptat skusenejsich majitelu,zda je normolni,ze je motor dle meho nazoru pri vyzsich otackach v zaberu extremne hlucny? Kdyz to roztahuju,jedno kterou rychlost,tak je to hodne hlucne.Diky za odpovedi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Dobry den,chtel bych se zeptat skusenejsich majitelu,zda je normolni,ze je motor dle meho nazoru pri vyzsich otackach v zaberu extremne hlucny? Kdyz to roztahuju,jedno kterou rychlost,tak je to hodne hlucne.Diky za odpovedi. Záleží čemu říkáš hlučný a hlavně jak je to hlučný. Samozřejmě je to Diesel - já když jsem přešel z benzinu, tak mi to připadalo jak traktor, ale nejlepší by bylo, kdyby jsi sehnal někoho kdo má stejnou octu a projel se sním, zda mu to dělá taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Tak nějak, chce to poslechnout a porovnat třeba. Pokud máš v pořádku výfuk a nic ti v motoru nebouchá.....tak by to mělo být v poho. Hold není to nový auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 ja si ve 170 km/h (tacho) muzu jeste normalne povidat s vedlesedicim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 ja si ve 170 km/h (tacho) muzu jeste normalne povidat s vedlesedicim Tak to snad můžeš vždy ne, i při otevřených okýnkách, jen musíš trochu křičet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 ja si ve 170 km/h (tacho) muzu jeste normalne povidat s vedlesedicim gdyz mas kat off tak to je potom problem a v 80km/h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.