Přejít na obsah

Budiky praskle sklo

Api

Doporučené příspěvky

Zdravim,

dneska jsem zjistil,ze mi prasko sklicko na budikach. Asi to horko nebo ja nevim. Da se s tim neco udelat, vymenit jen to sklicko nebo museji cele budiky??? Ma s tim nekdo zkusenost??? Za jekekoliv postrehy budu vdecny.

Na starem foru by jsi jiste nasel mnoho a mnoho o tomto... Kdyz jsem kupoval zcela novou svou predchozi O2 (MR2006), prasklo me toto sklo pri odjezdu z autosalonu, kdy auto melo najeto asi 3 km, nebo tak nejak.

Samozrejme okamzita reklamace zcela noveho auta, trvalo to cele leto, nez prijel nejaky reklamacni panak z Boleslavi, aby to videl na vlastni oci. Je to na vymenu cele pristrojovky, ktera, kdyz ji vymenili, praskla znovu, jeste nez me predali auto (!). Do tretice, me volali z autosalonu, abych pri dasim pokusu o vymenu nejezdil, protoze pristrojovka jiz byla praskla v bedne jak prisla z Boleslavi... (!). Na poctvrte to dopadlo dobre, auto jezdi jiz u dalsiho majitele, a sklo drzi.

Myslim, ze Tve auto bude urcite z teto doby, meli v automobilce nejake problemy s dodavatelem a jeho technologii (pnutí ?)... Jestli mas auto servisovano do servis knizky, zkus to uhrat na kulanci, ten problem byl docela znamy (tedy az po me prvni prihode).

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...