Api Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Zdravim, dneska jsem zjistil,ze mi prasko sklicko na budikach. Asi to horko nebo ja nevim. Da se s tim neco udelat, vymenit jen to sklicko nebo museji cele budiky??? Ma s tim nekdo zkusenost??? Za jekekoliv postrehy budu vdecny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Zdravim,dneska jsem zjistil,ze mi prasko sklicko na budikach. Asi to horko nebo ja nevim. Da se s tim neco udelat, vymenit jen to sklicko nebo museji cele budiky??? Ma s tim nekdo zkusenost??? Za jekekoliv postrehy budu vdecny. Na starem foru by jsi jiste nasel mnoho a mnoho o tomto... Kdyz jsem kupoval zcela novou svou predchozi O2 (MR2006), prasklo me toto sklo pri odjezdu z autosalonu, kdy auto melo najeto asi 3 km, nebo tak nejak. Samozrejme okamzita reklamace zcela noveho auta, trvalo to cele leto, nez prijel nejaky reklamacni panak z Boleslavi, aby to videl na vlastni oci. Je to na vymenu cele pristrojovky, ktera, kdyz ji vymenili, praskla znovu, jeste nez me predali auto (!). Do tretice, me volali z autosalonu, abych pri dasim pokusu o vymenu nejezdil, protoze pristrojovka jiz byla praskla v bedne jak prisla z Boleslavi... (!). Na poctvrte to dopadlo dobre, auto jezdi jiz u dalsiho majitele, a sklo drzi. Myslim, ze Tve auto bude urcite z teto doby, meli v automobilce nejake problemy s dodavatelem a jeho technologii (pnutí ?)... Jestli mas auto servisovano do servis knizky, zkus to uhrat na kulanci, ten problem byl docela znamy (tedy az po me prvni prihode). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Tady o tom neco najdes vice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest LIGHTCARS Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Určitě jde vyměnit jen ten plast.Je to záležitost asi 5minut, ale zdroj který měl tyhle plexi už nemám.Zkus se pobrouzdat po netu,nebo jestli ti někde daj to plexi na vrakáči z nefunkčních budiků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Api Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Diky za odpovedi, taky uz jsem uvazoval o nefunkcnich budikach z vrakace, urcite to prokouknu. Jeste se nabizi moznost rovnou to vymenit za maxidot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Tak jestli nemas maxika tak sis odpovedel sam v predchozim prispevku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hawker Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Já koupil samotný díl s plexi na budíky. Origo ve škodovce za 800 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Já koupil samotný díl s plexi na budíky. Origo ve škodovce za 800 Za ty skoro 2 roky to už má jistě vyřešený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.