Rosťa19 Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 :) rybího masa je furt málo co ??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Září 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Rostíku já mám ryby rád ,ale takové kapříky já pouštím a taťka taky. Rybu si vezmu od vody vyjímečně a to jen pro svoji potřebu. Byla by to škoda takové velikány sníst ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Libore: tak až budeš v HK tak dej vědět a zajdeme do obřiho akvária u nás ve městě.Uvidiš tam pěkny "rybičky"... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Rostíku já mám ryby rád ,ale takové kapříky já pouštím a taťka taky. Rybu si vezmu od vody vyjímečně a to jen pro svoji potřebu. Byla by to škoda takové velikány sníst ne? ;) Přesně tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Září 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Libore: tak až budeš v HK tak dej vědět a zajdeme do obřiho akvária u nás ve městě.Uvidiš tam pěkny "rybičky"... ;) Až budu mít cestu kolem tak se určitě zastavím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Kluci poraďte mi.Dnes jsem stáhnul okno u spolujezdce a potom jsem ho znovu zavřel - to ještě šlo vše tak jak má.Po druhém pokusu otevřít již nereaguje.Jde slyšet jako by se stahovalo , ale okno ne a né dolů. Máte s tím někdo zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Ahoj Libore.Pořešil jsi už ty okna nebo pořád nic? Něco podobného se stalo kolegovi s jedničkovou Octávii :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Kluci poraďte mi.Dnes jsem stáhnul okno u spolujezdce a potom jsem ho znovu zavřel - to ještě šlo vše tak jak má.Po druhém pokusu otevřít již nereaguje.Jde slyšet jako by se stahovalo , ale okno ne a né dolů. :lool: Máte s tím někdo zkušenost? bud rád, že máš to okno aspoň zavreté....nám ešte niekdey na OI to puklo a nedalo sa vytiahnuť okno, tak sme to museli spraviť ručne a nasledovala výmena motorčeka. Teraz na OII je problém akoby to registrovalo, že tam má niekto prsty, takže do polovice sa vytiahne a potom sa spustí. Na druhý pokus sa už dá zavrieť. Takže to vidím buď na nastavenie do "koľajničiek" u teba alebo nový motorček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Okno je naštěstí zavřené a motorek jde slyšet jak hrčí. No nevím.O víkendu se na to mrknu , ale když beru fakt , že jsem tapec ještě nikdy nesundával tak to bude porod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Okno je naštěstí zavřené a motorek jde slyšet jak hrčí. No nevím.O víkendu se na to mrknu , ale když beru fakt , že jsem tapec ještě nikdy nesundával tak to bude porod. Myslim že tapec sundával Miles jestli se nepletu :lool: vytlumoval dveře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Budu muset pohledat a najít nějaké to vlákno. Sakra tak se mi do toho rozebírání nechce. Myslím , že se na to vykašlu a zajedu za mechanikem ať se mi na to mrkne. :lool: Na jaro bych chtěl koupit RS nárazníky a trochu to zase vylepšit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Budu muset pohledat a najít nějaké to vlákno. Sakra tak se mi do toho rozebírání nechce. Myslím , že se na to vykašlu a zajedu za mechanikem ať se mi na to mrkne. Na jaro bych chtěl koupit RS nárazníky a trochu to zase vylepšit. Fakt? Takže další RS look? :lool: Já pojedu na jaře do Mnichova Hradiště vylepšít "trošičku" lak a pár lidiček se mi už odsud ozvalo že by jeli se mnou jelikož by byla pak lepší cenovka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Co budeš lakovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Co budeš lakovat? Lakovat nebudu nic ale chci udělat obnovu laku jemnym vybroušením ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Na kolik ta sranda asi vyjde? Má to nějaký účinek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Na kolik ta sranda asi vyjde? Má to nějaký účinek? Má to velmi dobrý učinek...jinak bych do toho NIKDY nešel.Stoji to cca 4-5 tisic a auto vypadá jako když vyjede z výrobní linky pokud tam nejsou větší odřeniny a podobně.Ten frajer mi dva měsice zpátky vytahoval doliky a když mi ukazoval černou Octávii po té práci tak jsem tomu nevěřil...Bomba! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Vyoadá to super, ale odbrousí se část nebo celá vrchní vrstva laku, myslíš, že to je dobré? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Vyoadá to super, ale odbrousí se část nebo celá vrchní vrstva laku, myslíš, že to je dobré? To je tak nepatrné že se nemuže nic stát! :( na to jsem se ptal jako prvně! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 No nevím, však on ten lak není na milimetry a nějak se ty škrábance odstranit musí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Kluci máte s tímto nějakou zkušenost.Co tam jsou za vzpěry? Moc bych to chtěl. http://www.myvideo.de/watch/6840929/Automa...ctavia_RS_Kombi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 To teď kutí superfatty, mrkni k němu do tématu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Vím , že to tam kutí, ale nechce nic prozradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Kluci dnes při otočení klíče do polohy žhavení se mi začal ozývat někde s podpalubky( u spolujezdce ) divný pazvuk - jakoby syčení.Jen na chvíli. Po druhém opětovném nastartování to již nedělá. Nevíte co to může být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Dnes jsem přezul na zimáky.Letní Dunlopky jsou sjeté a tak se vás chci zeptat jaké by jste doporučili gumy na léto. Tyto Dunlopky jsem kupoval se Zenithama a byly opravdu na dojetí a strašně už hučely. :D Nevím do jakých jít tak si nechám poradit. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Každý ti poradí niečo iné ako sme tu riešili. Dunlopky nie sú zlé, držia dobre na ceste, ale podľa mojho názoru sa rýchlo ojazdia. Momentálne som mal prvú sezónu Michelin Primacy HP (mali by vydržať 40t a viac) po najazdení cca 18t je na nich cez 6mm :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Co člověk to názor Libore.Já mám Pirellky jak na zimu tak i na léto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 A jsi s nimi spokojen? Co je to za typ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 A jsi s nimi spokojen? Co je to za typ? Pirelli Sotto Zero-mám je jen první sezonu a je asi brzo na závěry ale zatím jsem spokojený :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Pirelli Sotto Zero-mám je jen první sezonu a je asi brzo na závěry ale zatím jsem spokojený :D Ale Sotto Zero sú zimné - on rieši LETNÉ!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Ale Sotto Zero sú zimné - on rieši LETNÉ!!!! Na léto jsou taky Pirellky ale ted fakt z hlavy nevím co tam je za typ.Kola mám uskladněny u rodiču.Zjistim-napíšu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.