Přejít na obsah

El. okna a central

Revan

Doporučené příspěvky

Potřebuju pomoc

Tak jsem se pustil do opravy stahovaček.

Všechno šlo super ale nakone to byl jen 50% úspěch proto že chodí jen jedno okno i když při zkoušení fungovaly obě. stahovačky jsem tam dal vše fungovalo a pak když jsem to zadělal tak to jedno okno přestalo chodit. Tak jsem to znova rozdělal a zase to fungovalo, pak jsem to znovu složil a zase to nefunguje a teď dokonce přestal chodit i central na těch dveřích kde fungoval a začal fungovat na dveřích kdy před tím nešel asi tam mám nějakýho šotka co mi tam škodí :-(

Můžete mi poradit ???

ja kupoval stahovačky i s motorkama oni tam ty stahovačky ani motorky nebyly, okna byly podepřený kusem dřeva aby nesjely dolu tak jsem si je obědnal z jednoho vrakáče přes net a oni mi to poslaly. Obědnal jsem si zadní stahovačky a motorky na ten model co mám já ale jedna stahovačka byla popsaná jako octa.comb. PP ale když jsem ji dal na pravou zadní tak tam sedla a okno fungovalo ale jen na zadní ovladač od řidiče to nešlo stahovat tak jsem si řek že to bude asi ovladačem u řidiče a dal jsem zpět tapec a pak už to zase nešlo a začal zlobit ten central. Nemam tušení co s tím je pomůžete mi ????

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...