Přejít na obsah

Bliká kontrolka žhavení ..

dawe88

Doporučené příspěvky

Zdravim Vás, včera se mi u O1 rv 2002 1.9 tdi 81 kW stalo, že se mi na palub. Pc ukázalo "auto do servisu" a začala mi blikat kontrolka žhavení a do toho i svítí kontrolka ESP která nejde vypnout.Start i jízdní vlastnosti bez jakékoliv změny.Nastartuju v pohodě a po cca 1 minutě se mi ukáže zase "Auto do servisu" a rozsvítí se výše uvedené kontrolky.O víkendu to zkusim připojit na diagnosti co to ukáže.Nesetkal jste se někdo s tímto problémem? :angry:

Odkaz ke komentáři
Zdravim Vás, včera se mi u O1 rv 2002 1.9 tdi 81 kW stalo, že se mi na palub. Pc ukázalo "auto do servisu" a začala mi blikat kontrolka žhavení a do toho i svítí kontrolka ESP která nejde vypnout.Start i jízdní vlastnosti bez jakékoliv změny.Nastartuju v pohodě a po cca 1 minutě se mi ukáže zase "Auto do servisu" a rozsvítí se výše uvedené kontrolky.O víkendu to zkusim připojit na diagnosti co to ukáže.Nesetkal jste se někdo s tímto problémem? :angry:

svítí ti brzdové světla?

Odkaz ke komentáři

Tak jak jsem dneska zjistil, brzdový světla nesvítí takže odpoledne mrknu na pojistky, tím by se vysvětlilo ta kontrolka ESP a ještě jsem si všimnul že za studena to dneska o dost hůř startovalo.Po zahřátí motoru to už chytlo v pohodě.Napadá mě jestli to nemůže být třeba tím, že by byla špatná žhavící svíčka...?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahoj,

mám škodu octávii combi II TDi rs a mám teď úplně stejný problém. Po několika kilomentrech mi začně blikat žhavení, sníží se výkon motoru a pal.počítač píše (motor do dílny). Byl jsem teda v autorizovaném servisu a tam jsem se dozvěděl, že bude na 90% špatná palubní deska "to ji prý pokaždé ukázala diagnostika". Když jsem se zeptal na cenu, tak jsem myslel, že tam padnu na zem. Bohužel se nedá nic dělat, takže zítra půjdeme zkusit výměnu. Pokud to nebude tím, tak palubní desku vrátím a peníze dostanu zpět. Jinak cena je přesně 18tis. :)

Až problém odstraním, tak dám vědět co byla závada :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...