Petr Kopecký Odesláno Září 5 Sdílet Odesláno Září 5 Zdravím. Všechny rychlostní stupně jdou zařadit strašně lehce ale ani na jeden kvalt se nejde rozjet, vyjma zpátečky, ta funguje normálně Poradí někdo co to je za závadu ? Děkuji pěkně Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Září 8 Sdílet Odesláno Září 8 Řešil jsem nedávno - nešla zařadit zpátečka a špatně 1. Zkoušel jsem základní nastavení (na YT je pěkný návod) i trochu mimo základ. Chvíli se zdálo že pomohlo. Ve finále šlo zařadit ale R netáhla. Zkoušel jsem řadit ručně bez lanovodů, stejný výsledek. Finální zjištění - není to na trase radicka/převodovka. Výsledek - oprava převodovky uvnitř nerentabilní (r.v.04, cca400tkm) = výměna za totoznou jetou z vrakoviště. Nechci tě strašit, ale jestli jde zařadit ručně v motoru a nic netáhne, asi skončíš podobně jako já. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr Kopecký Odesláno Září 8 Autor Sdílet Odesláno Září 8 před 31 minutami, borlan napsal: Řešil jsem nedávno - nešla zařadit zpátečka a špatně 1. Zkoušel jsem základní nastavení (na YT je pěkný návod) i trochu mimo základ. Chvíli se zdálo že pomohlo. Ve finále šlo zařadit ale R netáhla. Zkoušel jsem řadit ručně bez lanovodů, stejný výsledek. Finální zjištění - není to na trase radicka/převodovka. Výsledek - oprava převodovky uvnitř nerentabilní (r.v.04, cca400tkm) = výměna za totoznou jetou z vrakoviště. Nechci tě strašit, ale jestli jde zařadit ručně v motoru a nic netáhne, asi skončíš podobně jako já. No to jste mě nepotěšil. Každopádně díky za reakci. P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Září 8 Sdílet Odesláno Září 8 (upraveno) Ještě zapomenul - kontrola řadící věže. V ní je tyčka s takovým palcem, který v převodovce posouvá vidličky. To by možná mohlo být když nic netahá (ale R jo, i když ta má svoje "přesouvátko"). Teoreticky jde věž slušně vymontovat - udělal jsem si místo (demont filtrbox, baterka+ její držák), odpojené lanovody a už jen 2 šrouby na přírubě věže. ALE - osazení příruby věže je zasazeno do těla převodovky a za ty léta to zarostlo, nedokázal jsem sám vyndat, jak zabrat, stříkal povolovače, nahříval a nic. Ještě by možná zvětšil prostor pro vydolovani demont startéru, ale to už jsem vzdal. Vydoloval až mechanik a v díře se ukázalo že tam ta vidlička na volno chodí = kaput. Kdyby byla chyba ve věži tak by se to vyřešilo jinou věží v pohodě. Tak třeba je ještě šance na rozumné řešení... Upraveno Září 8 uživatelem borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.