Přejít na obsah

spatny studeny starty

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Mam tak posledni 2 tydny problemy pri studenych startech. Auto mi o neco dyl toci a ted naposledy se mi z vyfuku vyvalil bily kour. Pri jizde se pak nic nedeje a auto jde normalne. Teply starty jsou taky OK.

V cem by mohl byt problem? Spatny zhavice, filtr, nejaky cidlo...

Odkaz ke komentáři
Mam tak posledni 2 tydny problemy pri studenych startech. Auto mi o neco dyl toci a ted naposledy se mi z vyfuku vyvalil bily kour. Pri jizde se pak nic nedeje a auto jde normalne. Teply starty jsou taky OK.

V cem by mohl byt problem? Spatny zhavice, filtr, nejaky cidlo...

podivej se na predstřik a na čidlo teploty vody :palec: žhavičky určitě ne :(

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
podivej se na predstřik a na čidlo teploty vody :lool: žhavičky určitě ne :)

Ahoj, mám ten samej problém a nevím co s tím. Ten předvstřík je prej v pohodě, kolega se na to díval prej, ale jaké tam mají být hodnoty? Dále čidlo teploty vody? Jak poznám že není v pořádku? Kolik cca stojí číslo? Děkuji za všechny rady. ;)

Odkaz ke komentáři
Ahoj, mám ten samej problém a nevím co s tím. Ten předvstřík je prej v pohodě, kolega se na to díval prej, ale jaké tam mají být hodnoty? Dále čidlo teploty vody? Jak poznám že není v pořádku? Kolik cca stojí číslo? Děkuji za všechny rady. ;)

Chlapi tak poraď te jsem z toho už na prášky :D

Odkaz ke komentáři
Guest aaatomas

Čau, zkus nejdřív odpojit to čidlo a potom zkusit zastartovat ( bude to trochu dýl žhavit ) - ŘJ si nastaví max. vřik. dávku, pokud budeš dlouho startovat znovu, tak to můžou být žhaviče, nebo to čidlo. Čidlo změříš voltmetrem na 3. a 4. pinu ( jsou to ty v té zaoblenější části čidlo ) správný odpor mezi piny byl měl být při teplotě cca 20°C asi 2500 - 3500 ohmu.

Jakou tankuješ naftu??

Odkaz ke komentáři
Čau, zkus nejdřív odpojit to čidlo a potom zkusit zastartovat ( bude to trochu dýl žhavit ) - ŘJ si nastaví max. vřik. dávku, pokud budeš dlouho startovat znovu, tak to můžou být žhaviče, nebo to čidlo. Čidlo změříš voltmetrem na 3. a 4. pinu ( jsou to ty v té zaoblenější části čidlo ) správný odpor mezi piny byl měl být při teplotě cca 20°C asi 2500 - 3500 ohmu.

Jakou tankuješ naftu??

Normální naftu na TransEurope

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...