Přejít na obsah

Antiradary

VSemi

Doporučené příspěvky

:-D rušičky tu jsou zakázané a používají se. Antiradary jsou na slovensku zakázané a má to tam taky spousta lidí. A když to u nás taky zakážou(nemyslím že to udělají) tak se s tím bude stejně dál jezdit. Co tak vídám co tu jezdí ty "luxusnější auta nad 1,5mil. a víš...o dost víc" tak to má za oknem skoro každý, a nebo mají pevné sady,ti lidi se toho nevzdají...i když to zakážou. A já taky ne:-D

Odkaz ke komentáři

Tak jak říká Roman, mám V1.... Předtím sem měl beltronic rx 65CZ. Jsou to jediné antiradary které má cenu kupovat-nic jiného off nefunguje... Jo-ještě eskort 50 nebo jak se jmenuje-ale to je vlastně bel v jiném obalu;-)

levné jsou fakt nepoužitelné...špatná detekce atd. Vyhozené peníze...

Jestli si někde ze zlínská tak SPURT Zlín...já tam bral vždycky všechno,perfektní domluva a vyznají se v tom. Nikdy nic nebylo problém...

Odkaz ke komentáři

Řekl bych že V1 a bel65 jsou na tom s detekcí stejně... Proto jsou i cenově srovnatelné. Na stránkách prodejců belu pomlouvají V1 a prodejci valentinu zas nadávají na bel.

Ale naprosto všichni se shodnou že jen tyto dva,respektive 3 jsou nejlepší... Ostatní nefunguje.

Mrkni ve svém okolí po oknech "lepších" aut... Mají často bel nebo V1, nic jiného. Ty eskorty jsou novinka-takže jich není moc-ale nic jiného než tyhle 3antiradary nemá smysl kupovat! Cena odpovídá kvalitě...10 až 15 stojí všechny 3, záleží na prodejci. Radši koupit o 500dráž v dílně kde s tím mají zkušenosti atd a vyzkouší a poradí než někde na netu v eshopu...nevíš co ti prodají!

Odkaz ke komentáři
Noac: pokud hledáš nějaké levné a řekl bych účinné zařízení proti pokutám tak zkus mrknout na fóra o těch CííBííčkách... Mě osobně to docela zaujalo...

Dík to doporučím tátovi, ten chtěl něco levného, já bych spíš chtěl něco účiného, takže mrknu na to co jste mi doporučili.

Odkaz ke komentáři

osobně si myslím že ta vysílačka je učiná dost...když si vezmeš kolik je na cestách kamionů a i osobáky to mají...tak právě se mě líbí že máš neustálý přehned o kažkém policajtovy na cestě.... pomalu si začínám myslet že to je snad lepší než antiradar :P

Odkaz ke komentáři

No a je rozhodnuto-k V1 a navi přibudou další hračky- jammer a nějaká malá CB aby nebyla poznat že v autě vůbec je, i anténa nebude vůbec poznat. Na passaty a motorky s kamerou jediné a silně účiné řešení...i zácpy se dají objed když o nic víte Xkm dopředu.

na úsekovky- navi

na radary- antiradar

na laser- jammer

na gesig/polcam- CB

a s čím přijde policie teď :)

Odkaz ke komentáři
No a je rozhodnuto-k V1 a navi přibudou další hračky- jammer a nějaká malá CB aby nebyla poznat že v autě vůbec je, i anténa nebude vůbec poznat. Na passaty a motorky s kamerou jediné a silně účiné řešení...i zácpy se dají objed když o nic víte Xkm dopředu.

na úsekovky- navi

na radary- antiradar

na laser- jammer

na gesig/polcam- CB

a s čím přijde policie teď :lool:

Jseš fakt vynalézavý a je vidět že se v tom pořádně vyznáš.

Odkaz ke komentáři

Když se denně pohybuješ mezi autama se kterýma majitelé "lecou" Xset km denně jak hovada tak vidíš jaké mají výbavičky...

Zrovna v týdnu sme tam měli bmw 640 s dá se říct stejnou výbavou jako sem vypisoval... Majitel se jen usmíval a chválil si to. 0bodů za víc jak 40tis "rychlých" km

Odkaz ke komentáři

Já mám v autě starej Beltronic Vector 945 a nemůžu si stěžovat, ty VW stejně nic nechytne a klasický radary je úplně dostatečnej. Nejlepší jsou Ramery od MP ti to mají na maximální výkon to o nich ví už 500m dopředu :lol:

A na motorce žádný detektory neřeším.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

je to státní...takže nemusí.... tu povinost mají jen měšťáci a usekovky města atd... co patří pod státní policii se značit nemusi

a navíc ty cemule se běžně dávají i na místa kde se neměří poříd...a úak stítní spojí a měří hned za těma značkama na odjezdu....človek by čekal že další už tam nebudou tak to přišlápne a ono ejhle...další radar :)

je to dobrá past s těma cedulema.....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
No právě, že o žádné vyjímce nevím, je dané přímo zákonem jak maji být policejní auta označena a Pašíci to právě nesplnují:lool: navím ten zakon ktrej to určuje, by musel mít v dovětku, že se dá upravit nějákou vyhláškou... o čemž dost pochybuju.)

Jinač i kdyby měly vyjímku co se týká označení, tak určitě nebude vyjímka pro porušování rychlosti bez zapnutí modrých světel :P

http://audiklub.cz/prispevekt42734

takže to dovolené mají.... :D

"Ustanovení odstavců 3, 4 a 8 neplatí pro řidiče zpravodajských

služeb a stanovených útvarů policie a stanovených útvarů celních orgánů,

je-li to nezbytně nutné k plnění úkolů stanovených zvláštním právním

předpisem!

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Kdyby někoho zajímalo kde používá MP laser- je tu mapka od dodavatele kam je dodali: http://www.lavet.cz/xindex.php?rub=2&sub=6

pokud se o to někdo zajímá jsou tam zajímavá videa, fotky jak vypadá cela dokumentace přestupku, použítí atd :palec:

MP v ČR používá ProLaser3....vcelku nejlevnější lidar který je nejsnáz zarušitelný a ani nemá chybové hlášení na jammer(rušení) v ČR je 104ks pouze u MP!!!

Státní policie používá LTI – UltraLyte a LTI – Marksman 20.20.........taky 101ks......jeden s těch lepších Lidarů.

Lidar sice může měřit až na vzdálenost 1km ale kvuli fotografickému zařízení je max vzdálenost 300m... nejčastěj se měří na vzdálenost kolem 100-150m.

Za deště, sněžení atd je měření téměř nemožné...

pro použití v noci má státní policie 8lidarů vybavených IR přisvícením....takže měření laserem v noci se skoro neprovozuje...

klasických mikrovlných radarů Ramer7 a AD9 je v ČR používaných přes 400...

na mikrovlnku stačí legální detektory radarů, na laser je potřeba zakázaná rušička :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

nejsem si jistý jak často se to aktualizuje ale podle ČMI vypršela platnost pro staré "bradavice"

http://www.cmi.cz/sm2.php?login=&passw...ch=1&lang=1

edit: takže mám potvrzeno že Ramer 7 zmizel ze silnic!!!!!!!.....byly propadlé...

momentálně zůstává jen AD9 do roku 2013

Snad nám ty mikrovlnky vrátí.....byla by jich škoda kdyby se přestali používat

Odkaz ke komentáři

Tááák....jelikož mě problém platnosti Rameru7 ve všech jeho modifikacích dost trápil tak sem napsal dotaz přímo na policejní prezidium-a dnes konečně přišla odpověď-4dny asi vymysleli co odepsat :-D

odpověď je taková že to typové schválení platí pouze pro výrobce-uživatele se netýká... Sice divná odpověď ale co- mě osobně to jen a jen potešilo-všechny mikrovlné radary nám zůstávají:-D (s tím jaké má Ramer7 vyzařování oproti AD9 je radost na něj natrefit....)

aspoň bude na silnicích bezpečněj...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...