kenny_fx Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 zdar chlapi, zacala me zlobit rano za studena octavka. podivejte se na video ( na konci videa zvuk prestane ) divny zvuk je jen kdyz je zapnuty sytic a az sytic vypne, tak zvuk prestane. co to muze byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Kenny, mohlo by to být čerpadlo sekundárního vzduchu, je asi roznýtované a saje falešný vzduch, dá se to opravit svépomocí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny_fx Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 a jak poznám, že je to ono? A jak se to opravuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 V příloze posílám foto čerpadla před opravou a návod, podle kterého jsem to loni opravoval ( návod jsem převzal tady z fóra, nejsem jeho autorem ) Napsal jsem ti SZ pokud chceš tak zavolej, něco ti k tomu ještě řeknu . M. Oprava__erp._sek._vzduchu.doc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.