konwas design Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 Zajimalo by me, zda jdou napasovat stare necire blinkry k face svetlum. Blatnik by mel byt v poho.. Zkousel to nekdo? Dale bych vas chtel pozadat, jestli nekdo z vas ty stare blikace nema treba doma??? Chystam takovou upravu a nechci je kupovat nove, kdyz je stejne budu lakovat oranzove. Tady pridavam foto upravy: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 hahaha ja to uz nejakou dobu planuju ale nevym jak by se ted to k tem novym xenonum hodilo. Co se tyce vzhledu a dimenzi naprosto v pohode. Jenom nevym jake to ma uchiceni k svetlum, knizku gde je to popsane mam doma, tam je to detailne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 Ted jsem se dival na blikace u stareho modelu, ma ti uplne stejne uchity a na uplne stejnih misteh jako ty face takze na 99,99% pujdou. Zajdi nekam na vrakac a zkus, je to 5min prace :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 já měl předface blinkry k face světlům a nepasovaly.dělalo to mezi sebou strašnou mezeru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 Pasují já to tak mám, mám staré předface blikry LaK akorát to chce vzít horkovzdušnou pistol a ty pacičky trošku přihnout k blikru, aby nebyla mezi světly a blinkry mezera. Foto: face světla, předface blikry LaK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Zabiak: sikovny jsi chlapec! :-D Jinak na vrakac to pro me nema smysl, na internetu jsem nasel druhovyrobu za 130,- ks.. takze je to i tak o neco mene jak na vrakaci.. Spis jsem myslel jestli by je nemel nekdo doma, ze bych mu dal treba 150,- za oba + ta posta :) nebo nekde sraz a predat si je.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.