Machy Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Uvažuji o koupi 2Din rádia s DvD. Máte někdo zkušenosti s montáží do Octy I ? Popřípadě doporučíte mi nějaký šikovný kousek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Ak je to klasika 2din bez nejakeho sialeneho ramiku navyse (len klasicky uzky), tak Ti staci vytrhnut priehradku von, pripojit konektory, hodit tam radio a mas to hotove. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Machy Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Jde taky o hloubku,aby nepřesahovalo moc ven... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Ak nezabudnem, zmeriam doma moje radio, to je tak skoro na doraz. Auto nemam teraz doma, takze presnu hlbku Ti nepoviem, ale ked si tu moju dlzku das vacsiu o cca 1cm, tak to je max, tam uz bude treba vystrihnut ten kus plastu zozadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN FROLKA Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 AHOJ PŘED 2 ROKY JSEM KOUPIL JEDNO DVOUDINOVÉ NA AUKRU A HRŮZA FUNKCÍ MOC VIDEO MP3,COUVACÍ KAMERU,TV ATD .ALE PŘIŠLO A NEMĚLO NEJZÁSADNĚJŠÍ VĚC RDS , COŽ UZNÁŽ ŽE SE BEZ TOHO NEDÁ JEZDIT STÁLO 9000,- A NEBYL TAM RÁMEČEK VYPADALO TO STRAŠNĚ A NUTILO MĚ TO JEZDIT ZE ZAPNUTÝM FILMEM NA DVD , BYLO TO O HUBU CHTĚL JSEM TO VRÁTIT A NECHTĚL TO VZÍT, KAMERU MÁM V AUTĚ POŘÁD A VZAL TO PO 4 DNECH ZA 7000- DOBRÝ OBCHOD CO? DNES JSEM DÁVAL SŮSEDOVI DO OCTAVIE II STREM SEHNALI JSME HO STARŠI ZA 2000 ,- A SUPR FANTASTICKY PASUJE ZOBRAZUJE MU I PARKOVACÍ SENZORY TEPLOTU ATD. PROSÍMTĚ VYBER SI BUĎ NĚJAKÉ I STARŠÍ ALE ORIGINAL NEBO NĚCO SO NĚKDO UŽ V OCTAVII MÁ , DNES BYCH SE I NA TO JEL RADĚJ PODÍVAT, AŽ PAK KOUPIL (JESTLI NEJSI TAXI NEBO NĚKDO KDO MUSÍ POŘÁD ČEKAT V AUTĚ ) TAK DVD TĚ PŘI JÍZDĚ NUTÍ NA TO KOUKAT A MOC BEZPEČNÉ TO NENÍ ,ALE JE TO JEN MŮJ NÁZOR MILAN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 na DVD musíš hlavně v autě pouštět filmy který velice dobře znáš, jinak jak píše Milan pak hrozně koukáš po filmu. Já osobně bych se vykašlal na 2DIN pač to hrozně provokuje a raději sehnal nějakou slušnou vyjížděčku...Případně DVD + vyjížděčku monitor. Ale to je věc názoru. Jinak doporučit nějakej kousek je o tom kolik máš připraveno a kolik jsi ochoten investovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AudioVes.cz Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Jak pise Spooky je to vec nazoru. Me se 1DIN vyjizdecky nelibi. Beru to jako nouzovku, kde to nejde ale pokud je moznost 2DINu, tak bych volil vzdy 2DIN. Pravda je, ze u vetsiny 2DIN radii nejde sundat celni panel a muze to lakat. Ja osobne jsem volil Alpie IVA 202 ale zalezi co kdo ceka a co kdo chce investovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 kup 1DIN s vyjížděčkou 2DIN to láká měl jsem čínu a vrátil jsem ho bez menších potíží jinak dvd obraz je jištěn tím,že je tam kostřící kabel který je připojen na ručku,když je zatažená dvd jde,když je povolená tak obraz nejde tak nevím co jste to měli za bastl rozhodně nebrat čínu raději si kupte něco od fancarhifi,má slušný beat,jvc,clarion s těch dražších rockford,alpine,pioneer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.