Přejít na obsah

2din rádio

Machy

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

AHOJ PŘED 2 ROKY JSEM KOUPIL JEDNO DVOUDINOVÉ NA AUKRU A HRŮZA FUNKCÍ MOC VIDEO MP3,COUVACÍ KAMERU,TV ATD .ALE PŘIŠLO A NEMĚLO NEJZÁSADNĚJŠÍ VĚC RDS , COŽ UZNÁŽ ŽE SE BEZ TOHO NEDÁ JEZDIT STÁLO 9000,- A NEBYL TAM RÁMEČEK VYPADALO TO STRAŠNĚ A NUTILO MĚ TO JEZDIT ZE ZAPNUTÝM FILMEM NA DVD , BYLO TO O HUBU CHTĚL JSEM TO VRÁTIT A NECHTĚL TO VZÍT, KAMERU MÁM V AUTĚ POŘÁD A VZAL TO PO 4 DNECH ZA 7000- DOBRÝ OBCHOD CO? DNES JSEM DÁVAL SŮSEDOVI DO OCTAVIE II STREM SEHNALI JSME HO STARŠI ZA 2000 ,- A SUPR FANTASTICKY PASUJE ZOBRAZUJE MU I PARKOVACÍ SENZORY TEPLOTU ATD. PROSÍMTĚ VYBER SI BUĎ NĚJAKÉ I STARŠÍ ALE ORIGINAL NEBO NĚCO SO NĚKDO UŽ V OCTAVII MÁ , DNES BYCH SE I NA TO JEL RADĚJ PODÍVAT, AŽ PAK KOUPIL (JESTLI NEJSI TAXI NEBO NĚKDO KDO MUSÍ POŘÁD ČEKAT V AUTĚ ) TAK DVD TĚ PŘI JÍZDĚ NUTÍ NA TO KOUKAT A MOC BEZPEČNÉ TO NENÍ ,ALE JE TO JEN MŮJ NÁZOR MILAN

Odkaz ke komentáři

na DVD musíš hlavně v autě pouštět filmy který velice dobře znáš, jinak jak píše Milan pak hrozně koukáš po filmu. Já osobně bych se vykašlal na 2DIN pač to hrozně provokuje a raději sehnal nějakou slušnou vyjížděčku...Případně DVD + vyjížděčku monitor. Ale to je věc názoru. Jinak doporučit nějakej kousek je o tom kolik máš připraveno a kolik jsi ochoten investovat.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

kup 1DIN s vyjížděčkou

2DIN to láká

měl jsem čínu a vrátil jsem ho bez menších potíží

jinak dvd obraz je jištěn tím,že je tam kostřící kabel který je připojen na ručku,když je zatažená dvd jde,když je povolená tak obraz nejde

tak nevím co jste to měli za bastl

rozhodně nebrat čínu

raději si kupte něco od fancarhifi,má slušný

beat,jvc,clarion

s těch dražších rockford,alpine,pioneer

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...