Dakie Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 PPLko to jistí ne? a když už stejně pojedeš ke garnymu kvůli EGRku, tak by ti mohl namontit i podvozek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 ja to potrebuju jeste nechat cely vycistit a vylestit a navic s tim potrebuju co nejdriv zase ezdit po praze a zajistovat jeste nejaky veci na sraz, uz se to nepodela holt no :) na pristi rok to vymazlim vic, letos sem zacal pozde nebyl nejak cas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 mě poser přitom jsem to nechal vyschnout asi tejden a pak na to hodil tu fólii cvičně a nic tam nebylo tak řikám ok zabalím to a ono se to posere... hoď nějaký foto kdyžtak do mejlu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 no koukám, že nejsem jedinej kdo má posun o rok .... to ty aspoň přifrčíš Octulí, ale já nejspíš ani to ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 Jsem na Vas zvedavej panove.. :) Copak Petre,co se deje?Cim pojedes, Fobii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 Marty: není čas, Octa je už 2 měsíce rozebraná a dělám spíš na baráku než ne ní. No holt priorita letošního roku je jinde. Jj, přijedu kdyžtak Fabii II takže budu nejseriovější auto srazu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 ja zase pro nejnedodelanejsi, letos mam sice vizuelne docela novinek ale tak moc poznat nejsou :) i kdyz tojedno je videt na prvni pohled :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 tak ja stojim u garnyho a snad se rozjedu do ty doby nez bude sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 dal si teda ty věci ode mě garnymu ať je tam hodí nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 uz tam jsou 3 cm na kazdy strane vzadu no a ty potento jsou tam taky...ale hele my zapomneli na to velky takze to tam dam asi jen tak bez finishe kua meto nedoslo jinak by bylo dobry kdyby ses ve ctvrtek u me stavil dal bych ti do auta nejaky veci na sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 jj tak to je dej bez finiše ale pak to musíme vyndat... takhle by to šlo po čase doprdele... a mě věci na sraz? to nepoberete s klukama?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 to vypada ze to ja nepoberu do octavky abych to vubec dovezl za klukama :lool: uvidime mozna pojede i vectra, beztak je potreba v sobotu sjet do makra v hradci pro pecivo a jeste jednu vec asi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 A ja neco vim a jsem na to zvedaveeeeej! ;) a na ten zbytek sem zvedavej jeste vic,pac nevim,co to je.. :lool: :) :lool: Jinak Vitto,Jirka ma letaky z toho benetu.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 no já jsem zvědav taky jak to bude ve finále vypadat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 hihi proporcni problemy? Mate mit kombajnery :lool:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 mame radi liftbacky :lool: no martyp neco vi jo? ze von byl u garnyho? :) uz to tam videl amogh ;) Martine nemuzu dohnat Davida Novaka od vas, ma nam dat firemni vlajku a nejaky darky na sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 ja to potrebuju jeste nechat cely vycistit a vylestit a navic s tim potrebuju co nejdriv zase ezdit po praze a zajistovat jeste nejaky veci na sraz, uz se to nepodela holt no :lool: na pristi rok to vymazlim vic, letos sem zacal pozde nebyl nejak cas... ;) no koukám, že nejsem jedinej kdo má posun o rok .... to ty aspoň přifrčíš Octulí, ale já nejspíš ani to ne a opravdu myslíte, že jste s těma O1 pozdě jen o rok ? Já bych to s O1 viděl jako mimózu víc let zpět :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 tak ji nech u silnice a doraz pesky, mas taky oldschool :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 mám taky, ale rozhodně z toho nejsem vodvázanej :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 mame radi liftbacky :lool: no martyp neco vi jo? ze von byl u garnyho? :) uz to tam videl amogh ;) Martine nemuzu dohnat Davida Novaka od vas, ma nam dat firemni vlajku a nejaky darky na sraz Neeee, voeeee,si mi neco rikal do telefonu tuhle,ty lamo,ne? Hele,ja ho zkusim nejak sehnat,nebo zkusim skaknout na marketing..Mam to kdyztak vzit a privizt,nebo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 mám taky, ale rozhodně z toho nejsem vodvázanej :lool: protože seš ještě mladej, nerozumnej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 tak ji nech u silnice a doraz pesky, mas taky oldschool :D daj vediet kde, ja by som sa s takou 1.8T uskromnil Bobik ma teraz silne reci, ale ked bol minule bez nej tak tu pisal ako sa na nu uz tesi :) ! Skratka nechce priznat ze sa ma rad OI ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 protože seš ještě mladej, nerozumnej :D právě proto, že jsem rozumnej, tak vím, že je to cesta do pekel :P daj vediet kde, ja by som sa s takou 1.8T uskromnil Bobik ma teraz silne reci, ale ked bol minule bez nej tak tu pisal ako sa na nu uz tesi :) ! Skratka nechce priznat ze sa ma rad OI ;) :D jj stýskalo se mi, ale z toho jsem už vyrostl :D bude to stát u silnice v Český Skalici (u Rozkoše) Hodím to tam do příkopu a dojdu na sraz OC :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 nebudu to myt umyty asi nedostanu poharek, ach jo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 nebudu to myt umyty asi nedostanu poharek, ach jo :( i ja to nebudu mit cisty! spis doufam, ze to budu moci umyt primo az na srazu.. beru kyblicek s houbou.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 tak nejnovejsi fotka pro ty, kteri nebyli na srazu Lokalita _ Jaromer u Penny, zboreniste a staveniste tovarny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 luxusni fotka !!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Pěkné pane prezidente 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 budeš ty kola leštit? nebo je takhle necháš? jsou super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 pristi rok opiskovat a lestit a novy gumy asi , uzsi :) ted podvozek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.