Přejít na obsah

vittorio - il coche del presidento :)

Doporučené příspěvky

jirka : sakra to sem vstaval ale dost pozde prece a jirina tam pak s ovim byli :) tys jel driv? :angry: posli mi do SZ adresu a ja ti je poslu a je to :lool:

ja sem z tech kol nadsenej, z dalky jsou to kolace jak krava a nezmensujou, ba naopak, uz jsem zvedavej na pristi rok na to az budou lesteny...to uz snad "svetr" uspeje i u divaku, uz dva roky je chudak bez ceny :o a to jen proto, ze je to prezident car, nikdo mi nechce davat hlasy :D asi si vyrobim nejakej svuj pohar :D :D

Odkaz ke komentáři
jirka : sakra to sem vstaval ale dost pozde prece a jirina tam pak s ovim byli :) tys jel driv? :angry: posli mi do SZ adresu a ja ti je poslu a je to :lool:

ja sem z tech kol nadsenej, z dalky jsou to kolace jak krava a nezmensujou, ba naopak, uz jsem zvedavej na pristi rok na to az budou lesteny...to uz snad "svetr" uspeje i u divaku, uz dva roky je chudak bez ceny :o a to jen proto, ze je to prezident car, nikdo mi nechce davat hlasy :D asi si vyrobim nejakej svuj pohar :D :D

Odjížděl jsem v půl jedenáctý, musel jsem ke tchýni a tchánovi na oběd. Nálepky nějak vyřešíme, stejně musím vyplnit přihlášku do OC

Odkaz ke komentáři
napodobne :D zena nastesti jeste pracuje ale co vis ze jo za dva roky bude skvrne a v nasem pripade pujdu na materskou ja :D

:) ;) :( jak budes draku kojit?? :D :D no taky v praci mame jednu - vedouci kvality a bezpecnosti a ta sla na materskou na pul roku a pak sla do hokny a jeji manzel sel na materkou misto ni..... ma tam nasypano hrachuuu jako hrom :( takze by prisla o spousatu penizku... pritelka taky pracuje nastesti v rodinne firme a zatim to tam klape dobre,ale clovek nikdy nevi... unas na materskou pujde jednoznacne pritelkyne :D ja musim looopat kacaky :D

Odkaz ke komentáři
toho divnyho nebe si nevsimejte jen jsem neco zkousel :D

To je az moc :D

Jinak krasne kola mas, jenom to hce vylestit, tak to bude full atraktivni :D

No taky vidim ze se bavyte o rodinem zivote :( , ja jsem si rekl ze se budu zenit a mejt deti jenom gdyz budu mejt svuj vlastni dum a plat tak kolem 1.000/1.500euro :D a do ty doby jenom s gumickou :) ;) :( nebudu riskovat :D :D :D

Odkaz ke komentáři
bratře good ty fotky, mimochodem jak se sundá ta značka tak je to auto o level jinde !! :)

presne tak... jak jsi mel na srazu otoceny SPZ byla bomba.. taky jsem je chtel otocit ale nikde sem zadne nesehnal a jedine ktere jsme mel byly kanadsky SPZ a to kdybych sundal ty nase tak se poseru ze strhavani oboustranky :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...