Přejít na obsah

vittorio - il coche del presidento :)

Doporučené příspěvky

protože to je pak tvrdý a jak koza. Chvíli jsem na něm jezdil na Leonu a už fakt ne. ANo dostaneš se dolu, ale kurevsky na úkor pohodlí. Rozdíl mezi 15" a 17" kola je proti tvrdosti štelováku zanedbatelný. A to jsem jezdil na KW varianta 2 takže i tuhostně štelovatelnym a byla to hrůza .... Ale každej podle svého gusta. Mě to za to válení po zemi nestojí. A ani teď kdy auto najede cca 5000 km ročně ho tam nedám

Odkaz ke komentáři

no ja porad nevim, ale asi mi ty 4cm eibach staci, vypada to dobre, sedi to diky kolum a tem pruzinam a i kdyz s tim tolik nejezdim tak mi to staci, uz takhle kolikrat neprojedu a v zime uz vubec...

vali se docela hezky, ale uvidim az co bratr bude rikat na stelovak :palec:

jinak je to umyty, ale asi sem si koupil notas bez bluetoothu :palec: tak to musim propojit :smich:

Odkaz ke komentáři

ale kdo nepochválí buď tady nebo u mě bude mít vyšší :smich: :( Vitto, ukaž co jsme si koupili za poplatky :palec:

naživo ty kola vypadají na autě dobře :smich:

2Dakie: zadek je dobře, ale přední kolo stojí v dolíku co mám k brance takže to zadek zvedá. Fabka tam vůbec vypadá nakople :palec:

Odkaz ke komentáři
:( :lol: rádo se stalo pane prezidente. Aspoň mě to donutilo umýt to svoje a máme spláchlou ulici :) . Až budeš zase v Boleslavi přijeť zas a udělej si čas ještě na kafe ;)

já do ty doby dám do kupy Octu a uděláme nějaký společný fotos vzadu na place ;)

No když dáte vědět tak se taky přidám :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...