P2M Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 No právě, že na to jde z gruntu, tys to furt ladil tu plachtou OC před autem, tamhle zase dovozovou RZ, tamhle kolama, co s nima mytím strávíš u každýho 4 hodiny, prostě samý nic moc věci, fotky kde nic tu nic, aktivita nula... No a po Praze pak bude jezdit Leošem, nevim, co ti neštimuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 no ja nevim ejstli ji mas vpravo vlevo veprostered hlavne ze ji mas a neni zakryta ne? člověče ne, někde je daný jak má být vysoko, kde umístěna atd. 100% vím, že Alfa má vyjímku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 P2M - ty vole z gruntu prej ma to den tak blbne :D kola bude mit stejyn takze je bude cistit dal no a hlavne plachtu mu tam nacpu pokazdy :D takze jakypak copak dovozovou RZ ta octavka ted na fotkach ma taky a to jsou bratrovo znacky :D ty trochu prudis, citim z toho pyco :D Po praze bude jezdit porad timhle, Leoš je ted muj ;) a pak pujde do sveta na jare 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 správně cítíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 smrade citim te 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 mejte si ty nohy pražácí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Jeeee neřikejte mu Leoš to je děs ;) ale kolesa pak přehodíme než se bude prodávat tyhle se mejou vela na kokot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 tady jsou ty zadní světla ale fota nic moc no... svítí to pprostě normálně no.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Tak za tmy to vypada ze to sviti upe bile! :D pres den to je ruzovoucky mno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 kurva ja proste z prace nevidim obrazky imageshack jinak sviti to ruzove jelikoz se to neda poradne vyfotit a taky ze uz ten lak z tech zarovek trochu odesel, lakni je poradne znova (cca jednou za rok) a uvidis jak to bude cerveny jak prase :D za dne se vzadu svitit nemusi a brzdovej je videt lip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 Já jsem už dávno chtěl dát straně markery, ale bude těžké. Protože neexistuje žádný prostor, aby se vešly. Tento problém: A pouze dát oranžový kryt bez jakékoli funkce, je to trochu hloupé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 Mno to si mě nepotěšil ;) ještě jsem pod lištu nekoukal ale nějak to vykoumat musí jít :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 tak trošku jsem se snažil zatim je to jenom nacvaklé s tím že ta kovová podložka co je pod lištou je sundaná nevím jak moc drží nárazník... ale asi zkusím místo té jedné velké dát pod každý šroub jednu klasickou... tak nějaká foto... samozřejmě lišta půjde do laku potom na to zadělání otvoru pro spz zřejmě zatím kašlu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Vypadá to krásné! To jsou markery z VW Bora? Jaká je hloubka těchto markerů? PS: A Kolik to stojí (jako par)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 hezky bratr, ty pech tam drzi ten naraznik dost, ale myslim zekdyz je finesnebo udeame jiny podlozky akto pujde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Díkes chlapy jinak jsou to teda pozičky z Bory / Golfa IV cenovka byla 600 za pár od kluka z VW clubu tu hloubku změřím zítra.. jinak ty podložky tam zkusím zítra dát asi nějaký jiný a uvidíme jestli se to tam vejde se šroubama no... a asi to hodim do plniče tu lištu zítra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 vcera jsem videl pozicky na Octe combi v Mnichove Hradisti a nebylo to spatny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 no to si ale prave bratra nasral :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 no to si ale prave bratra nasral :) mozny to je, ale kdyz jsem to videl, tak me hned blesklo hlavou, ze jste se tady o tom bavili :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 A dozadu budes davat taky? Cerveny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 dozadu na to nejspíš kašlu jelikož je okta na podvozku Golfa 4 a ten je vzadu nemá tak je tam asi taky dávát nebudu ;) To Bauí: a měla to taky z golfa nebo nějaký šmejdy? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 tak tady je nalakovaná lišta zasazený pozice a upravený uchycení nárazníku aby se tam pozičky vůbec vešly teď to budu muset asi odvést MatrinoviRS aby mi pomohl s elektrikou ;) další novinka je na blatníku a sice černý boční blinkry z RS a sundaný označení výbavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Takze ta pozicka je zadelana jen v liste? A naraznik drzi v pohode? Nemuzes tu listu vyfotit i zezadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 MOOOC DOBRE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Promiň, ale mě se to vůbec nelíbí, hrozně to narušuje tmavou boční linii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 ta pozička má zevnitř takový pacičky kterejma to tam drží v tý liště ;) zkusim to pak vyfotit :) nárazník drží úplně stejně jako předtím to stihacka: nojo každému se líbí něco jiného :) ještě jsem přemýšlel zkusit sehnat čiré možná by to bylo lepší ale těch je například v německu zoufale málo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 tak tady je nalakovaná lišta zasazený pozice a upravený uchycení nárazníku aby se tam pozičky vůbec vešly teď to budu muset asi odvést MatrinoviRS aby mi pomohl s elektrikou ;) mě se to libi dost ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Vojto, mě se to taky nelíbí. Hrozně mě to připomíná oranžový blinkry na stodvacítkách. Ale přesně jak se říká - každému se líbí něco jinýho a je to moc dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 moc se mi libi ty kola, nechces je vymenit? to sou 18? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 sem lama, k čemu je to dobrý ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.