Sapici Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Zdravím. Mám dotaz. OC1 1.6 75kw r.v.02. Když odpojim a znovu zapojim baterku, tak se mi normálně na budíkách rozsvítí kontrolka otevřených dveří. Normálně funguje jak má, ale jen do tý doby než otočim klíčkem. Jak otočim klíčkem, tak zhasne a už se nerozsvítí. Znova se rozsvítí až když zase odpojim a zapojim baterku. Nevíte někdo? Jinak elektrika mě zlobí od tý doby co octu mám :( Předem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sapici Odesláno Září 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2010 Nikdo nevíte? Nemohlo by to být k zámku u řidiče? Už jednou mi měnili mikrospínač, nefungoval, ale to nepomohlo, tak přehřáli spoje a chvilku makal. Teď už seze občas funguje a občas ne. Někdy se mi stane, že dálkou zamknu auto, všechny dveře se zamknou jak maj ale u řidiče hned vyskočí čudlík. Dioda bliká všechno ale u řidiče jsou normálně odemknutý dveře. Tak mě napadlo jestli ta kontrolka otevřených dveří neni taky k tomu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomHany Odesláno Prosinec 24, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2011 mám ten stejný problém, kontrolka otevřených dveří mi běžně funguje jenom na kufr, ale u dveří ne, jen když jsem měl vydělanou baterku a pak jsem ji vrátil tak to šlo do prvního zamknutí, čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas_TDI Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 Zdravím. Mám dotaz. OC1 1.6 75kw r.v.02. Když odpojim a znovu zapojim baterku, tak se mi normálně na budíkách rozsvítí kontrolka otevřených dveří. Normálně funguje jak má, ale jen do tý doby než otočim klíčkem. Jak otočim klíčkem, tak zhasne a už se nerozsvítí. Znova se rozsvítí až když zase odpojim a zapojim baterku. Nevíte někdo? Jinak elektrika mě zlobí od tý doby co octu mám :( Předem díky Už se to tu někde řešilo, ale nevyřešilo :-)) stačí vyndat a zandat pojistku od budíků a šlape to do prvního otočení klíčku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.