Přejít na obsah

Polepy B sloupků

Doporučené příspěvky

Ahoj,nevíte někdo kde sehnat šablonu na polepy B sloupků?Koupil jsem samolepící černou folii a chci to nalepit,ale netuším jestli je na to nejaký daný rozměr,nebo to nalepit a pak oříznout.Prosím o radu.rady typu kup to hotové mě neberou.radši si to udělám svépomocí.Ušetřím a navíc z toho budu mít větší radost:).Díky

Odkaz ke komentáři

hele vzhledem k tomu že se kolem folii pohybuju ti poradím toto udělej si jarovou vodu a tou postříkej tu lepivou část folie, pak to přilož na ten B sloupek a foukej na to fénem nebo horkovzduškou a postupně to vyhlazuj prsty nebo nějakou stěrkou a ta folie by se ti za chcvíli měla přilnout k povrch. Ale dej pozor ať tu folii neohřeješ moc ať se ti nepřipeče nebo nespálí :)

Odkaz ke komentáři
hele vzhledem k tomu že se kolem folii pohybuju ti poradím toto udělej si jarovou vodu a tou postříkej tu lepivou část folie, pak to přilož na ten B sloupek a foukej na to fénem nebo horkovzduškou a postupně to vyhlazuj prsty nebo nějakou stěrkou a ta folie by se ti za chcvíli měla přilnout k povrch. Ale dej pozor ať tu folii neohřeješ moc ať se ti nepřipeče nebo nespálí :)

SUPER,ale nejaké rozměry by se nenašly?jak to mám nastříhat?od oka?někde jsem to kdysi viděl,ale za boha si nevzpomenu kde,bylo to krásně nakresleno jak origo

Odkaz ke komentáři
jo hele tak rozměry nevím ale bude bohatě stačit když si to obkreslýš :D a udělat si to o něco větší a pak te zbytek zalepit do vnitř(bude to vypadat líp)a nebo to oříznout třeba skalpelem :)

Nejsem doktor :) ,ale ten ulamovací nůž by měl posloužit stejně.Asdi budu muset dělat i ten sloupek že?Nejen dveře.....

Odkaz ke komentáři
jo tak to potom jo já myslel že ten B sloupek máš venku to by bylo nejlepší ale když to budeš dělat v autě tak to použij tu rovnou plochu na škrabce na sklo co je na zimu a tou to dostaneš pod ten sloupek :)

Tak nejak to bude(snad),jinak omluva Houmíkovi za pouziti jeho Octy,ale bylo to pro dobrou vec :D ,

post-1751-1282776538.jpg

Odkaz ke komentáři

jo takhle tak na to co jsem psal zapomeň :D tohle je lepší dělat na sucho a opatrně to seříznout jinak si uděláš rýhu v laku a nalep to když máš zavřený obě dveře apoužij pokud možno nějakou měkkou stěrku třeba tu z tý škrabky s tou gumou a pořádně to k tomu přilep a když se ti to nebude zdát tak to jednoduše odtrhneš a zkusíš to znovu :) a potom tím nožem pokud možno rovně to řízni u prostřed a zahni to do vnitř;)

A jinak promiň jsem tě pochopil až teď že to myslíš ven já mám trochu vygumováno :)

Odkaz ke komentáři
jo takhle tak na to co jsem psal zapomeň :) tohle je lepší dělat na sucho a opatrně to seříznout jinak si uděláš rýhu v laku a nalep to když máš zavřený obě dveře apoužij pokud možno nějakou měkkou stěrku třeba tu z tý škrabky s tou gumou a pořádně to k tomu přilep a když se ti to nebude zdát tak to jednoduše odtrhneš a zkusíš to znovu :) a potom tím nožem pokud možno rovně to řízni u prostřed a zahni to do vnitř:smich:

A jinak promiň jsem tě pochopil až teď že to myslíš ven já mám trochu vygumováno ;)

V pohodě.Nic jsem ještě nezk..vil,tak no stres.Zitra se na to vrhnu pokud počasí dovolí a pokud vyjde čas tak bych KONEČNĚ založil své vlákno o mé 1,6/74kW+nějaké foto.Už se na to chystám od Ledna.Jinak díky. :D

Odkaz ke komentáři
Zdarec jestli mohu radit tak si tršku podhrn těsnění kolem okna,při stáhnutém okně sámo a tu lepku udělej delší a přikrej jí tím těsněním protože když to zařízneš okolo těsnění tak ti to bude drobet prosvítat!

jj to mam v planu,tesneni oddelat a nechat tu folii trosku vetsi a ohnout dovnitr dveri pod tesneni.Nebude to origo Milotec ale za ty prachy.......

Odkaz ke komentáři
jj to mam v planu,tesneni oddelat a nechat tu folii trosku vetsi a ohnout dovnitr dveri pod tesneni.Nebude to origo Milotec ale za ty prachy.......

Origo je zbytečně předražený, tohle je jednoduchý a levný, nejlepší věci jsou, když si je člověk udělá sám...

Odkaz ke komentáři
Na Milotec se... mám taky sloupky polepený a gůůůůt,teda aspon pro mne! Koukni ka mne do vlákna O1,,moje šedivka"je to tam vyfocený!!

Jj díval jsem se,ale ted´mám problém.Kde seženu "zhotovitelku slečnu Ditu" pro můj vůz? :) ,asi to budu muset nainstalovat sám.Projížděl jsem tvé vlakno a máš gooood vůz.Taky si s tím vyhraješ.Jen dál a hodně uspěchů........

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...