Přejít na obsah

Devil eyes Problemy s Led diody

Doporučené příspěvky

Omlouvam se predem zda se to tu resilo ale ve vyhledavaci mi to nic nenaslo jen diskuze zda jsou pekne a zda ne a jsem v zkutku zoufalej...vcera jsem koupil DE a po zapojeni vse OK ale pak jsem se na to vyc vrhnul a kdyz jsemm zapnul parkovacky + obyrysove svetla a pustil blinkry tak mi zacli ledky blikat...po te jsem vypl obrysovky a ledky blikali uz nepatrne....a jeste jedna nesrovnalost co se mi tam nelibi je ze kdyz zapnu klicek zapnu ledky pak prepnu na obrysovky ledky zhasnou a az pak secvaknou...prosim za nejakej rady co stim bo je t na reklamaci dekuji za kazdou odpoved

Odkaz ke komentáři

Prvně zkusit reklamovat a pokud bys neuspěl, tak pak se v tom trochu porejpat a nejlépe přestavět na pořádný DE, protože ty světla vypadají celkem dobře, ale ty ledky svítí na <|> , takže bych tam do toho zkusil nacpat origoš ledky, jaké jsou použity v Audi a nebo OII RS Face. A pak by ty světla DE měli nějakej smysl. Pokud to teda samozřejmě jde ....

Odkaz ke komentáři

Já si teda na ně stěžovat nemůžu ale kupoval jsem je v sportovniautodoplnky.cz akorát jak jsou trochu špinavý ledky nejsou vidět :smich: jinak jsou jenom slepený gumou/tmelem nevim takže by asi nebyl problém je rozdělat a zase utěsnit ale dokud s nima neni problém tak já na ně nešáhnu :lool:

Odkaz ke komentáři

me se take libi dneska jsem se v tom trochu stoural a ledky uz neblikaj...ale dalsi vec me zacla zlobit ze se mi zacli mlzit u ledek:-Djen prave svetlo takze uz z nich prestavam mit dobrej pocit a radost:(nevite jak by seto dalo odstranit?napadlo me jedine tam vyvrtat nepatrnou dirku ale tim padem muzu uctenku roztrhat:-D

Odkaz ke komentáři

A nedával jsi tam HIDku?ona tam pak dobře nejde vzadu ta gumová zákrytka jako maj světla předface mě teda ta guma upadla tak to mám zalepený a uprostřed udělanou dirku aby se to odpařovalo...jinak měl jsem tam jednou dost vody právě jak mi upadly ta gumy tak sem to zaslepil,,,,,tak si vem drát na to vatu a vycucejto přez díru po žárovce

Upraveno uživatelem Sentinel
Odkaz ke komentáři

myslis tu gumu co je u ty cocky?nebo myslis jinou ja ty svetla mam dva dny a hned jsem je nasadil takze jsem je ani neokoukl ze zadu....to byla asi jedina guma co jsem nasel pac mi nejde ani naklapeni svetel:-D:-Dale nevim jak by tam nateklo kdyz je to skovany pod kapotou...a jinak vodu tam nemam jen zamlzeno ale buh vi az bude poradnej chcanec kolik se tam toho dostane....uz me ty svetla lezou na nervy 5500kc a hned se to rozsejpa...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...