ironpipi Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Je otázka, jak budou na tom budou vypadat červený jen 17" spidery, že...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 uvidíme, přinejhorším se to lákne jinak, ale mylím, že to bude zajímavé, rozhodně ''one of a kind'' tady jedno postarší VT s barvičkami, ta barva je taková oranžovo-červená, VT neumím tak si to neumím představit ale barvy se mi obecně líbí...no uvidí se, určitě si to ještě Xkrát rozmyslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 TAK NĚKOMU POŠLI FOTKU A NECH SI UDĚLAT VT PRO PŘEDSTAVU JAK TO BUDE VYPADAT MYSLÍM ŽE TY ČERVENÉ SPIDERY BUDOU VYPADAT NA TVÉM AUTĚ DOBŘE, ALE PAK BYCH DAL BRZDIČE DO BÍLÉ BARVY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 juak píše RAZTY, souhlas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Jestli se nepletu tak VLADAN delal nekomu tady na foru VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 No, jak by reklo mnoho lidi tady odtud, konecne jina barva nez ruzova :D Ale myslim si, ze s tou maskou atd to bude tvorit hezky komplet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Ja jsem pro cervenou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Jajine ruzova uz je out, to uz se nenosi :) Jinak uvidime no, jak rikam, prestriknout to muzu vzdycky, az me to omrzi, nebo pokud to nedopadne podle predstav :) Brdice by kazdopadne sly do bila a dalsi decentni detailiky do te cervene :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Ja vim, proto ji taky nemam :) Jinak kamarad resil kola tim, ze je nechal potahnout tou folii. Jenze mel sirsi paprsky nez ty, takze nevim nevim jak by to u Tebe slo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Tak co tady dela bila sestricka. Ja jsem pro zelenou. Ty s tim budes jezdit v lete a ja v zime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 zelenou mám já.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 No nevim jestli by folie byla uplne vhodna, to by vyslo asi i docela draho... Houmiku tak ja je necham striknout na zeleno a v zime je ode me koupis oke?! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Tak jo. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Jako mali ;) ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Tak pro ty, co si mysleli, že jsem se zbláznil, tu mám ofiko potvrzení Jinak barva je zvláštní, z každého úhlu jiný odstín, záleží na světle, docela zajímavý, jsem zvědav, až to bude na autě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 wow celkem hodne odvazne :P Ale libi se mi to :D Je to matna nebo leskla? :) Kazdopadne se tesim na foto az to hodis na auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 pekne Rehy, to jsem teda zvedav jak to bude na aute,jinak jaka to je barva jak pise jajiN ? matna nebo leskla, podle fotek to vypada spise na matnou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 btw: Rehy tedka to auto bude takova SNOWFLAKE ROAD-KILLER 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 SUPER KAMARADE!!!!!!!!!!!! A JSEM RAD ZE MY MLADI MAME RADI LSD BARVY :P :D :smich: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Je to barva 3020 dopravní červená, matná, ale půjde přes ní ještě bezbarvý lak, takže asi uplně matná nebude, jsem na to zvědav...Sněhulka se mění na Bloody Snowflake :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Nádherné kolečka!! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Dobre ty. :D Uz jsem se bal, ze na to hodis cerny kola a cernou strechu. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 paráda :P pěkné, moc pěkné, vypadají super, krásná barva, už se těším až hodíš fota na auti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 díky za ohlasy :) technicky to není vůbec dokonalý, ale z dálky fajn :D Zkusil jsem to prilozit k autu a celkem se mi ta kombinace i libila, tak uvidime, az na to prijdou gumy, bude to zas o necem jinem, snad to nebude Matejska :D ale zas to beru tak, ze Octavii jezdi mraky, tak proc se neodlisit od uniformity kazdodenniho zivota, mlady sme jen jednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 rehy kola jsou superrrrrr :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Presne tak, jdi do toho, draku, dej ty Octe poradne za usi. :D Ja uz jsem se byl dneska podivat na novy bydleni, takze ted zacnu setrit penize na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Tak bydleni to je zas kapitola sama o sobe, ty prachy za to jsou nesrovnatelny :D Jinak moc za uši jí chuděrce dávat nechci. Veškerý změny co dělám musí být odstranitelný pro případný prodej někdy v budoucnu. Z toho důvodu si schovávám sedačky, nárazník atp. A co čert nechtěl, nárazník jsem měl na chatě uskladněnej a nějakej dobrák mi ho čórnul, takže pecka lidi jsou holt fajn :) Tady ještě dva obrázky detailu, který jsem si vymyslel :D Vidět to sice zvenčí není, ale potěší to při pohledu do kufru :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Ty ty detaily teda beres do posledniho "spendlicku" Parada :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Tak bydleni to je zas kapitola sama o sobe, ty prachy za to jsou nesrovnatelny :) Jinak moc za uši jí chuděrce dávat nechci. Veškerý změny co dělám musí být odstranitelný pro případný prodej někdy v budoucnu. Z toho důvodu si schovávám sedačky, nárazník atp. A co čert nechtěl, nárazník jsem měl na chatě uskladněnej a nějakej dobrák mi ho čórnul, takže pecka lidi jsou holt fajn :) Tady ještě dva obrázky detailu, který jsem si vymyslel :o Vidět to sice zvenčí není, ale potěší to při pohledu do kufru :o Rehy: to neni vubec spatny napad :o :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 btw: rehy ty mas zarovek ze by si vybavil pulku fora :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.