Přejít na obsah

lista z GIV na OI predface

kubiik

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
ne ne, nerozumime si :( nebo ja to neumim vysvetlit :D v predim svetle jsou ty pozicky na ty myslim jako nevim jak se to Vas jemnuje, jsou potkavaci, dalkove, mlhovky a ty slabe pozicky...tak myslel jsem na ty pozickky s nih brat elektriku :(

Myslíš parkovačky ? Malá celoskleněná žárovička ( myslím cca 5W), která je v hlavní parabole pod halogenem?

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

tak konecne hotovo. jeste koncem mesice budou listy v laku a bude to zase o kousek hezci.

pozicka je z GIV. jediny co je potreba upravit, tak je uriznout ty dvy vystupky z bajonetu na pozicce. v pozicce mam zarovku W3W jak ma byt. je v drzaku zarovky z FI tusim, ale to je asi uplne jedno. akorat nedoporucuju ty favoritacky, pac ty malo drzi. z drzaku jsem vytahl ty medene packy a spolu s drzakem jsem uriznul vse nepodstatne. pak uz jsem dal jenom pred zarovku diodu. o malinko min to sviti (o to mi slo) a zvysi se tim zivotnost bzarovky. a vse se krasne vliza. rekl bych ze zasek pozicky se akorat opre o tu plechovou podlozku, takze pozicka nezapadne do listy. elektriku mam vzitou ze svetla od parkovacek....

post-187-1301861861_thumb.jpg

post-187-1301861875_thumb.jpg

post-187-1301861884_thumb.jpg

post-187-1301861894_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kubiik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...