kubiik Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 uvazuju na pristi rok dat na moji OI predface pozicky z GIV. je lista v narazniku stejna na predface jako na GIV? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 čoveče to asi ne-e, leda vyzkoušet.. ale tak pozičky můžeš zakutit i do lišty z OI.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2010 tak ja vim, ale sem si rikal, ze bych vzal listu uz s dirama... ale zima bude dlouha, tak bude dost casu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Ja jsem nasel z bory a je to asi stejne jak Golf IV, tak jsem skusil to nasadit, ale nemuze, nepasuje vibec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 dik Vladane. skoda no, budu muset sam rezat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 Ja je budu rezat taky: P EDIT: Nevidel jsem ze byl brahov ucet tak jsem se neodhlasil sorry :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2010 zitra se budu domlouvat s kamosem na LEDky do pozicek, tak to snad nejak pres zimu udelam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 zitra se budu domlouvat s kamosem na LEDky do pozicek, tak to snad nejak pres zimu udelam... Ja tady nasel pozicku ale s listou, tak my ta lista nepasovala, a nehteli my prodat jenom pozicky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Tak budu mejt doma ty markery/pozicky, tak jak jih pripojit? Kam ves kabliky, odkut vzat elektiku? Jake kabliky pro to budu muset koupit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 tak nejjednodussi je napojit to rovnou na obrysky pres pojistky. ja to budu asi zapojovat tak, aby to svitilo dohromady s obryskama, pres pojistku do pojistkovy skrinky. cili plus asi napichnout na vypinaci svetel a minus na kostrici bod. ale jeste uvidim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 A gdyby vzal elektriku s tych pozicky z prednih svetel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 jako myslis odkud z tech svetel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 No jak jsou tu kabliky pro ty seriove pozicky co jsou ve prednih svetel, tak od nih vzat elektriku, a gdyz se to zapina tak aby delali spolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 seriove pozicky? myslis blinkry nebo obrysove svetla? ja chci aby to spitilo spolecne s obryskama. ne jenom aby to blikalo s blinkrem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 ne ne, nerozumime si :( nebo ja to neumim vysvetlit :D v predim svetle jsou ty pozicky na ty myslim jako nevim jak se to Vas jemnuje, jsou potkavaci, dalkove, mlhovky a ty slabe pozicky...tak myslel jsem na ty pozickky s nih brat elektriku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 jasny. z tech. u nas se to jmenuje obrysova svetla. ale lepsi by asi bylo to natahnout primo od toho vypinace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 ne ne, nerozumime si :( nebo ja to neumim vysvetlit :D v predim svetle jsou ty pozicky na ty myslim jako nevim jak se to Vas jemnuje, jsou potkavaci, dalkove, mlhovky a ty slabe pozicky...tak myslel jsem na ty pozickky s nih brat elektriku :( Myslíš parkovačky ? Malá celoskleněná žárovička ( myslím cca 5W), která je v hlavní parabole pod halogenem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 ono by to nebylo problem ustihnout tu dva kabliki a nak to nastavit aby svitilo obe ty markery a parkovacky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 no to se mi prave nechce to ustrihnout a rozdvojit, dal bych prednost nejakymu elegantnejsimu reseni s pojistkou mezi ostatnima pojistkama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Tak a to reseni je to ze, by kabliky musel tahat kam to prave me sere ze bych to asi sam nemohl udelat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 pockej do jara a bude fotoserialek :( jinak doufam, ze uz o vikendu alespon uzenu toho clovicka na ty LEDky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 No to se nedockam :( ja to hci hnet gdyz my pridu ty markery :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 jsem zvědavej kluci jak ty pozičky pod tu lištu narvate :) protože pod ní je ten plechovej držák nárazníku a pod ním předpokládám kus blatníku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 jednoduse. nebo alespon doufam z origo pozicky tam bude akorat jakoby ten ramecek a odrazka. jinak vsechno pryc a na tu podlozku smd ledky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 neboj nak to narveme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 (upraveno) tak konecne hotovo. jeste koncem mesice budou listy v laku a bude to zase o kousek hezci. pozicka je z GIV. jediny co je potreba upravit, tak je uriznout ty dvy vystupky z bajonetu na pozicce. v pozicce mam zarovku W3W jak ma byt. je v drzaku zarovky z FI tusim, ale to je asi uplne jedno. akorat nedoporucuju ty favoritacky, pac ty malo drzi. z drzaku jsem vytahl ty medene packy a spolu s drzakem jsem uriznul vse nepodstatne. pak uz jsem dal jenom pred zarovku diodu. o malinko min to sviti (o to mi slo) a zvysi se tim zivotnost bzarovky. a vse se krasne vliza. rekl bych ze zasek pozicky se akorat opre o tu plechovou podlozku, takze pozicka nezapadne do listy. elektriku mam vzitou ze svetla od parkovacek.... Upraveno Duben 3, 2011 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.