Přejít na obsah

Změna průměrné spotřeby na BC

zet

Doporučené příspěvky

Ahojte,

nepodarilo sa mi najst ci je mozne zmenit priemernu spotrebu na BC v octavii 2 r.v.2005. BC mi totiz ukazuje o 0,6 litra nizsiu spotrebu ako je v skutocnosti a tym padom je nerealny aj dojazd a trochu ma to stve. Je mozne zmenit spotrebu v BC svojpomocne alebo iba cez pocitac? Ak ano, tak ako? Predtym som mal BMW s jednoduchym BC a tam som to vedel nastavit cez servisne menu rucne aj sam. Je take nieco aj v Octe? Ak hej, ako sa tam dostanem?

Vopred vdaka za info

Martin

PS: sorry, za zlu temu. Patri to do elektriky

Odkaz ke komentáři

Ahojte,

nepodarilo sa mi najst ci je mozne zmenit priemernu spotrebu na BC v octavii 2 r.v.2005. BC mi totiz ukazuje o 0,6 litra nizsiu spotrebu ako je v skutocnosti a tym padom je nerealny aj dojazd a trochu ma to stve. Je mozne zmenit spotrebu v BC svojpomocne alebo iba cez pocitac? Ak ano, tak ako? Predtym som mal BMW s jednoduchym BC a tam som to vedel nastavit cez servisne menu rucne aj sam. Je take nieco aj v Octe? Ak hej, ako sa tam dostanem?

Vopred vdaka za info

Martin

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Ve VISu je napsáno :

Kanál 03

Přizpůsobení,ukazatel okamžité spotřeby střední hodnota je 100% ,lze nastavovat po krocích 1% od 85% do 115%

Co bych měl nastavit když mi PP ukazuje o cca 0,5l míň ?

PP ukazuje dlouhodobou spotřebu 4,8 a reálná je cca 5,3. Mám tedy nastavit 110% ?

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...