mischicka Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Včera jsem tak brouzdal z nudy po netu a na stránkách škodovky zjistil, že nabízí zvláštní lakování: Octavia http://www.skoda-auto.cz/cze/model/newocta...ours_fleet.aspx Superb http://www.skoda-auto.cz/cze/model/newsupe...ours_fleet.aspx Roomster http://www.skoda-auto.cz/cze/model/roomste...ours_fleet.aspx Fabia http://www.skoda-auto.cz/cze/model/newfabi...ours_fleet.aspx 0 Quote Link to comment
Dakie Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 myslím že je to ve změnách MR 2011 :) 0 Quote Link to comment
chjetjov Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 hmmm ten supreb v limetkový je hodně fresh :) 0 Quote Link to comment
160R Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 mischicka: Jasne, tieto lakovania sú tu nejak od decembra 2009 :) V prílohe OIIFL vo farbách modrá admiral, zelená agave, modrá nightfire a béžová sahara. 0 Quote Link to comment
Dakie Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 z tý admirálky by měl radost maca :) 0 Quote Link to comment
vittorio Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 minule sem si hral s konfiguratorem a taky jsem koukal jako puk :) limetkovy a citronovy barvy jsou super a pak moje krasna tmava modra na dvojkovym laurinu s bilou kuzi, mnam 0 Quote Link to comment
mischicka Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 mischicka: Jasne, tieto lakovania sú tu nejak od decembra 2009 :) V prílohe OIIFL vo farbách modrá admiral, zelená agave, modrá nightfire a béžová sahara. Ale je jich podstatně víc, ne jen ty čtyři :-) minule sem si hral s konfiguratorem a taky jsem koukal jako puk :) limetkovy a citronovy barvy jsou super a pak moje krasna tmava modra na dvojkovym laurinu s bilou kuzi, mnam Já to třeba u supa v konfigurátoru nenašel, zajímalo by mne jaký je příplatek... 0 Quote Link to comment
DavidSK Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Na Slovensku sa to dá objednať nejak od polovice augusta , ceníkové ceny: Špeciálne fleet farby: 808,-€ Superb, dá sa objednať pre všetky stupne výbavy, 746,-€ Octavia, 354,-€ Octavia LaK, nedá sa objednať pre RS a Scout, 578,-€ Fabia, nedá sa objednať pre RS, Scout a základnú najlacnejšiu výbavu Fabia 0 Quote Link to comment
pentadius Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Mě by se líbila ta tyrkysová modrá Sky nebo žlutá Com MŇAM 0 Quote Link to comment
chjetjov Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 teda ta dvojka v Agave to je taky šupa :) 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 JJ agave je hodně dobrá barva už na jedničce byla super 0 Quote Link to comment
160R Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Ale je jich podstatně víc, ne jen ty čtyři :-) Ok, tak zožeň fotky reálnych áut v tých farbách :) Tá admiral a agave bola nafotená minulý rok v novembri na dvore jedného nemenovaného salónu na Slovensku... V BA behajú 2 taxíky OIIFL v žltej lemon, ale nikdy sa mi ich nepodarilo nafotiť. Keď máte niekto foto týchto zvláštnych farieb na OIIFL, tak ich sem dajte. 0 Quote Link to comment
mischicka Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 Na Slovensku sa to dá objednať nejak od polovice augusta , ceníkové ceny:Špeciálne fleet farby: 808,-€ Superb, dá sa objednať pre všetky stupne výbavy, 746,-€ Octavia, 354,-€ Octavia LaK, nedá sa objednať pre RS a Scout, 578,-€ Fabia, nedá sa objednať pre RS, Scout a základnú najlacnejšiu výbavu Fabia Díky díky, zhruba takové cenovky jsem očekával. Co mě zaráží je omezení u řad RS a Scout - ve srovnání s třeba s Audi mi Škoda přijde jedno omezení vedle druhého, a řekl bych, že celkem zbytečně. 0 Quote Link to comment
Mirouch76 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 (edited) Zelená Highland metalíza na OII v kombíku. Tak ta by se mi moc líbila vypadá skvěle Díky díky, zhruba takové cenovky jsem očekával. Co mě zaráží je omezení u řad RS a Scout - ve srovnání s třeba s Audi mi Škoda přijde jedno omezení vedle druhého, a řekl bych, že celkem zbytečně. A jseš so jistej že je to omezení vydané Škodovkou? Dle mého je to z německých hlav ve VW. Edited September 17, 2010 by Mirouch76 0 Quote Link to comment
DavidSK Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 mischicka: to isté u Škodovky vadí aj mne, napr. nezávyslé kurenie sa dá objednať do všetkých Octávii, ale do RS a Scoutu nie? Prečo, však sú to dva najvybavenejšie a najdrahšie modely Octavií (samo s L&K) ..... ako si napísal, zbytočne! 0 Quote Link to comment
Mirouch76 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 mischicka: to isté u Škodovky vadí aj mne, napr. nezávyslé kurenie sa dá objednať do všetkých Octávii, ale do RS a Scoutu nie? Prečo, však sú to dva najvybavenejšie a najdrahšie modely Octavií (samo s L&K) ..... ako si napísal, zbytočne! No právě proto že jsou to nejvybavenější modely a koncern by měl moc velkou konkurenci pro svoje hlavní značky VW a AUDI. 0 Quote Link to comment
mischicka Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 Třeba u TFSI zdůvodňují nemožnost montáže topení kolizí čehosi s čímsi. Pak zavoláš na Eberspäher a tam Ti řeknou, ne žádný problém, řekněte nám kde bydlíte a my vám doporučíme montážní středisko. Takže já už dva roky jezdím s NT v TFSI a ještě nic s ničím nezkolidovalo :-) 0 Quote Link to comment
Mirouch76 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Třeba u TFSI zdůvodňují nemožnost montáže topení kolizí čehosi s čímsi. Pak zavoláš na Eberspäher a tam Ti řeknou, ne žádný problém, řekněte nám kde bydlíte a my vám doporučíme montážní středisko. Takže já už dva roky jezdím s NT v TFSI a ještě nic s ničím nezkolidovalo :-) No a to je to o čem mluvím. Šéfové v raichu si hájí svoje barvy a nějaký češi jim přeci nebudou kazit kšeft něčim nadupanym a vybaveným. Je to sice skoro jedna firma, ale vedení je německé. 0 Quote Link to comment
mischicka Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 Mě se tomu pořád nechce věřit, sakra vždyť dividendy z akcií jsou stejné jak ze škodovky tak z volskwagenu... Když už jsme u toho lakování, to co mě na stránky škodovky přivedlo byla jakási soutěž, kde byla cena OII combi FL a na propagačním obrázku měla nalakovaný rámeček masky do barvy vozu - chtěl jsem se podívat jestli tohle už škodovka nabízí taky. 0 Quote Link to comment
Mirouch76 Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Mě se tomu pořád nechce věřit, sakra vždyť dividendy z akcií jsou stejné jak ze škodovky tak z volskwagenu... To jsou. Ale proč začali dělat Supa v kombajnu až na druhé generaci? Někde jsem slyšel nebo četl že už na první generaci byl prototyp ale koncern to zarazil, protože by to byla moc velká konkurence Passatu. Můj názor je že těď povolili kvůli krizi aby aspoň něco prodávali. Ale jak říkám je to můj osobní názor. 0 Quote Link to comment
Jimmi Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 teda ta dvojka v Agave to je taky šupa Máš pravdu Agáve je hoodně pěkná a na OI také 0 Quote Link to comment
vittorio Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 mirouch - s timhle se musis smiriti a bude mozna trochu hur jestli se potvrdi to ze skodovku smerujou zase trochu vic smerem k levnym autum, ale byli by na hlavu kdyz se dokazali prosadit i ve vyssich segmentech, ale uvidime 0 Quote Link to comment
mischicka Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Tohle je to co mě přivedlo na stránky škodovky a při čem jsem narazil na to zvláštní lakování. Reklama na nějakou soutěž a Okta s maskou v barvě vozu...jen VT nebo co to je? A teď koukám, že i ta kola se mi zdají nějaká neokoukaná. 0 Quote Link to comment
chjetjov Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 jasnej VT to auto bylo stříbrný nebo bílý a někdo ho chtěl udělat asi zajímavější tudíž červený ale neuměl to zrejmě označit nebo to odfkláknul... :D 0 Quote Link to comment
lubinob Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Kola sú tuším 16" Draconics ale je fakt že moc vidieť nie sú aj keď v ponuke už nejaký ten rok sú.. 0 Quote Link to comment
vittorio Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 odflaknul protoze i hagusy jsou cerveny koukam :D 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 jak koukám ta ty barvy, tak oprášily starý plechovky ne? třeba červenou rally jsme měli na felině :D 0 Quote Link to comment
vittorio Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 zustalo na sklade tak je potreba se toho zbavit :) za slusny penize jeste 0 Quote Link to comment
160R Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 No s tými farbami je to trochu inak - pochopili, že v dnešnej dobe nie je najmenší problém namiešať takú farbu, akú zákazník chce. Doteraz sa to ale robilo len pre fleetových zákazníkov na viacero objednávok. Ešte na staré fórum som dával fotky Fabie II Combi vo farbe "žltá telekom", bolo to v roku 2008... 16" Draconis sa dávajú priamo vo výrobe len na 4x4, aj to za príplatok. Pre iné prevedenia sú k dispozícii len ako originálne príslušenstvo. Je ale pravda, že patria medzi najmenej rozšírené disky na OIIFL. 0 Quote Link to comment
mischicka Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Záhada vyřešena :-) Díky. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts