RAZTY Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 ..vydeo bylo nataceno bez porusovani silnicinich pravidel - max 90kmh ;) ..ostatne je to i videt :D :D NO JASNĚ :) A HLAVNĚ V TÉ OBCI ;) TO BYLA PADESÁTKA JAK VYŠITÁ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Octavia RS TDI : Jo pekne videjko.......octa jede moc dobre :) diky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 :) :smich: NO JASNĚ A HLAVNĚ V TÉ OBCI :o TO BYLA PADESÁTKA JAK VYŠITÁ :D ..to jsou jen PC efekty :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 ..to jsou jen PC efekty TO JAKO ŽE TO JE ZRYCHLENÉ JAK GROTESKA ??? :) :smich: CO JE TO ZA MUZIKA V TOM KLIPU .......TA DRUHÁ PÍSNIČKA, KDO TO ZPÍVÁ .....POŘÁD SI TO POBRUKUJU :o HNED JAK JSEM JÍ USLYŠEL, TAK SE MI ZALÍBILA :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 mas tonapsany u videa v komentarich: ..one republic : all the right moves... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 teď koukám co mi to uniklo že jaster má nové autí... pěkné ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 teď koukám co mi to uniklo že jaster má nové autí... pěkné ať slouží Jak nové auto? vždyt má pořád tu upravenou červenou Octávii! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Jak nové auto? vždyt má pořád tu upravenou červenou Octávii! vždyt tu čtu že má leona 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 koupil si nejaky strep, jsem to videl nejakej deda ho na srazu pondal se 105 Skodovkou, no ostuda jako... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 (upraveno) koupil si nejaky strep, jsem to videl :) nejakej deda ho na srazu pondal se 105 Skodovkou, no ostuda jako... :D No zatim Cupra moc nejede :( ..182HP@409Nm ve 4x4 neni tolik znat.. clovek musi koukat na tachometr :P Upraveno Prosinec 3, 2009 uživatelem JasteR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 ..prvni zimni foto.. na tom bordelu dekuju za 4x4 je to opravdu o jinym.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 kua to musí být svezení se 4x4 čeče není to náhodou focený u Martinic? nebo jen špatně vidím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Jj ; ee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 je to velký rozdíl v jizdě s 4x4? Nikdy jsem takový auto neměl,v zimně to chápu,ale na suchu poznáš rozdíl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 je to velký rozdíl v jizdě s 4x4? Nikdy jsem takový auto neměl,v zimně to chápu,ale na suchu poznáš rozdíl? No je to hodne velkej rozdil auto se chova uplne jinak, pri tech Nm co mam na Octavce hrabu na 2ku na 17" i na suchu, tady to neresis dal plnej a jedes, auto je lip vyvazeny diky diferaku vzadu a je mene nedotacive, ma mnohem lepsi zadni napravu, ale hodne delaji i kratsi previsy Leonu a Cupra ma taky lepe naladeny podvozek jak RS.. ale nevyhoda jsou zase vyssi naklady, vaha a spotreba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 krásné auto :lool: a krásný výkon Já začínám pomalu zatim timhle potom určitě chipem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 To motoru urcite odlehci dejchani, vetsina aut uz ho ma pomalu nepruchozi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Par new fotos s dnesni prochazky: (bohuzel jen mobilfotos) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 To motoru urcite odlehci dejchani, vetsina aut uz ho ma pomalu nepruchozi.. to doufám a jsem docela zvědavej jak moc se bude klepat motor po odstanění celé klapky při vypnutí motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Neni to nic zasadniho ja to skoro ani nepoznal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 pěknej leonek,stejně jako octavka.tak at obě dobře sloužej :D a s čím se ti jezdí líp? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 (upraveno) Kazdy ma neco RSka je praktictejsi, rekl bych lepsi posez za volantem prijde me ze sedim niz, lepsi tapec pro odlozeni leve ruky na delsich cestach, lepsi kufr atd. ..ma daleko lepsi zatah diky vyssimu vykonu, ovsem jen za skvelych adheznich podminek stejne tak nizssi spotrebu asi o litr, vic me vyhovuje delsi 5tka jak kratka 6tka u 4x4.. U leona me chybi maxi-dot a parkovaci asistent, Cupra je ale zase o tridu vyse podvozkem jak RSka, super trakce za kazdych podminek, clovek vice cejti co auto dela i diky mensim previsum, ESP nema oproti Octavce skoro zadnou praci, v zatackach je s Leonem urcite daleko vetsi zabava proste vic auto-emocion Upraveno Prosinec 29, 2009 uživatelem JasteR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Kazdy ma neco RSka je praktictejsi, rekl bych lepsi posez za volantem prijde me ze sedim niz, lepsi tapec pro odlozeni leve ruky na delsich cestach, lepsi kufr atd. ..ma daleko lepsi zatah diky vyssimu vykonu, ovsem jen za skvelych adheznich podminek stejne tak nizssi spotrebu asi o litr, vic me vyhovuje delsi 5tka jak kratka 6tka u 4x4..U leona me chybi maxi-dot a parkovaci asistent, Cupra je ale zase o tridu vyse podvozkem jak RSka, super trakce za kazdych podminek, clovek vice cejti co auto dela i diky mensim previsum, ESP nema oproti Octavce skoro zadnou praci, v zatackach je s Leonem urcite daleko vetsi zabava proste vic auto-emocion já právě taky chtěl místo octy,leona ale jenom obyč 110 Kw TDI bez 4x4.jen jsem měl smůlu že za slušný peníze se mi moc nezdály a ty co už byly pěkný byly na mě zase moc drahý,tak nakonec vyhrály octa.jsem s ní zatím spokojen tak mě to ani nemrzí,teda až na ten výkon,ale všechno se dá doladit.ted už bych asi do leona nešel to si raději počkám na ORS II 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 RS2 me moc nebere, interierem je auto o hodne vymakanejsi a pohodlnejsi na dlouhy trasy, super je i 6g prevodovka ale co do sportovni jizdy proti jednicce dost vymekla... ja bych bral RS s 110Kw TDi liftback a v 4x4 ... jenze liftback byl jen s 1.8T a navic s "offroadovym" podvozkem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 tak jasný že RS1 je na sportovní jízdu lepší jak RS2,nebo alepson i tak mě to přišlo nevím jak ostatním.ale zase jsem si říkal že když jiný auto tak alepson at už je to O2a když už O2 tak aby se člověka alepson trošku svezla ato si myslím že je už lepší RS2 než třeba obyč 103Kw O2.ale na to všechno ja zatím času dost.ted si chci ještě trošku pohrát s tím co mám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 PF 2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 dorazili novy zimaky... za 1700,-/kus nebylo moc co resit (napodzim 2450,-)... opet Pirelli SnowSport s kterejma sem docela spokojeny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 já jsem si koupil continental ts 810 a větší mrdky jsem jestě neměl ;) zlatý matadory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Leden 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 (upraveno) No nevim znamej je mel a nemohl si je vynachvalit, pred 830tkama to byla jedna z nejlepsich zimaku... Upraveno Leden 14, 2010 uživatelem JasteR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.