Koubes Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 Tak jsem konečně našel chvilku času, abych vložil nějaké foto naší Octavie. Minulí týden jsem nalakoval a nalepil boční lišty a zadní nárazník z OII facelift Tento týden se namontovali kola ,nalepili folie a polepili sloupky tak se snad bude líbit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 ta folie na celnim skle je ulet, jinak pekny, jeste bych poresil listu na prednim narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Koubes Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Nárazník bude z RS a tím se vyřeší ta černá lišta už ho mam doma, ale ještě nezbyl čas ho obrousit a nalakovat. Ten pruh na předním okně měl bejt puvodně menší, ale nakonec to vyšlo takhle , ale výhledu to nějak neuškodilo, teda aspoň mě ani přítelkyni to vůbec nevadí, ale to je věc názoru někomu by to mohlo vadit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 tož zajimavá Combi-nace Bílý kola tomu sluší.. Dalo se předpokládat, že předek se bude ještě ladit Jinak by to chtělo pak foto z bočního pohledu. Zadní znak je pouze zalakovanej? nebo krytka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Koubes Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 tož zajimavá Combi-nace Bílý kola tomu sluší.. Dalo se předpokládat, že předek se bude ještě ladit Jinak by to chtělo pak foto z bočního pohledu. Zadní znak je pouze zalakovanej? nebo krytka? Moc děkuju sem rád že se líbí. Znak je originál obroušenej do hladka a přelakovanej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 ahoj vítej moc hezký kombík ,kola i folie jí sluší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Nárazník bude z RS a tím se vyřeší ta černá lišta už ho mam doma, ale ještě nezbyl čas ho obrousit a nalakovat.Ten pruh na předním okně měl bejt puvodně menší, ale nakonec to vyšlo takhle , ale výhledu to nějak neuškodilo, teda aspoň mě ani přítelkyni to vůbec nevadí, ale to je věc názoru někomu by to mohlo vadit . to je jasny, ze tobe to vadit nebude, mozna prislusnici budou rejpat, ale nejvetsi skoda je, ze to z auta dela, nevim jak to rict, takovej lacinej tuning.. celkove vypada dobre, ale ta folie by klidne stacila polovicni..tak at auticko slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Ta přední folie tam fakt nepasuje a vypadá to jako home made tuzing... Jinak auto vypadá hodně pěkně a s RS nárazníkem to bude bomba, jen tam hlavně nedávej znak RS na masku jako ostatní, to je pak spíš k smíchu, když Tě pak dá RSo na 2ku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 co je to vubec za motor? 1.9tdi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Koubes Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Ta přední folie tam fakt nepasuje a vypadá to jako home made tuzing... Jinak auto vypadá hodně pěkně a s RS nárazníkem to bude bomba, jen tam hlavně nedávej znak RS na masku jako ostatní, to je pak spíš k smíchu, když Tě pak dá RSo na 2ku... Ne to neee znak RS do masky bych nikdy nedal !!! Ja znaky vůbec nějak moc nemusim ten přední tam taky nebude dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Koubes Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 co je to vubec za motor? 1.9tdi? JJ přesně tak 1.9tdi Jo dneska sem vyhrabal tyhle fotky a nepřipadá mi to jako tuzing Ale udělám vám možná radost Auto teď bude nejspíš často jezdit do Německa tak pruh pujde asi dolu aby nebyl nějakej problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Ahoj, ty kola, to je 8x18 ET45?? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 (upraveno) Pane,mas to mooooc pekny,ty kola jsou proste mrda!Jak jsem ti, psal,mam zas brouka v hlave..nostalgie,jak prase.. :o))))) Kurec,no uvidime,co vymyslim behem zimy,ale timhle jsi me zase hodne naladil.. :P Jo a mne ten pruh na prednim okne nepripada jako tuzing..Jeste nez jsi sem dal fotky rally kar,tak mi bylo jasne,kde jsi vzal insporaci.. ;) Octavius:...8x18 ET 42,tyhle konkretne..jinak pri objednavce Braidu si zadavas roztec, a ET v rozsahu 0-50 (tusim ze do 50) dle svyho.. ;) Upraveno Září 21, 2010 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Moc pěkná a to se mi tahle modrá nikdy nelíbila ta kombinace kol je super tak hlavně ať ti slouží ke spokojenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Koubes Odesláno Září 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Octavius84: Moc děkuju sem rad že se ti auto líbí. Přesně jak píše Marty u kol si určuješ počet děr a jejich rozteč , velikost ET +0 až +52 a barvu základní je bílá a pak za příplatek zlatá, černá, stříbrná, červená a oranžová. Na kola jsem čekal asi čtyři týdny ale vyplatilo se Marty: JJ kola jsou mrda jsem rad že jsem se pro ně rozhodl. Ještě jednou děkuju za ty fotky od tebe až ty mě totiž utvrdili v tom že koupim tyhle. Jo a dík za ten pruh :o seš asi první kdo ho neskritizoval a hned věděl kde jsem se nechal inspirovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Pekná modrá.. tie kola ju úplne zmenili.. samo k lepšiemu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 Hele a jak jsou těžké ty Braidy? A kde jsi je objednával. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 Hele,vazi jedno cca 9,8kg..Myslim,ze jak Koubes,tak ja jsme je objednavali na speedpro.cz..Cekacka je cca mesic,jak pise Koubes a to proto,ze kola ktery si objednas se primo pro tebe vyrabi,dle tvych pozadavku a nasledne jeste musi prijet ze Spanelska z fabriky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Koubes Odesláno Září 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Přesně jak píše Marty objednal sem je přes speedpro.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Marty: JJ kola jsou mrda jsem rad že jsem se pro ně rozhodl. Ještě jednou děkuju za ty fotky od tebe až ty mě totiž utvrdili v tom že koupim tyhle. Jo a dík za ten pruh seš asi první kdo ho neskritizoval a hned věděl kde jsem se nechal inspirovat. Jj,je to fakt bomba a budes spkojenej..Na nase silnice jsou krasne tvrdy a zaroven nejsou tezky.. Za fotky neni zac.. A ten pruh... :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Koubes Odesláno Září 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Dnaska sem jen tak brouzdal po netu a tohle sem objevil, docela hezké že?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Nevypada to vubec zle,ale ty stredovy poklicky mi tam nejak nesedi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Koubes Odesláno Září 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2010 JJ taky sem si řikal že ta poklička nic moc, čert ví jak by to vypadalo bez ní. Ale jinak tvar i barva se mě celkem líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 zdar , pekna octa, mam podobnou co si lepil na slopky a jak se ti to delalo.....ja to dal az na podruhy a myslel jsem , ze porodim kupoval jsem 2x u mk kosa - pokazdy jinej material poprve - malo lepive a tluste nepoddajna folie na slunci velice pracujici podruhe - velice dobre lepidlo, tenka a poddajna folie a sluko v pohode 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Koubes Odesláno Září 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2010 zdar , pekna octa, mam podobnou co si lepil na slopky a jak se ti to delalo.....ja to dal az na podruhy a myslel jsem , ze porodim kupoval jsem 2x u mk kosa - pokazdy jinej material poprve - malo lepive a tluste nepoddajna folie na slunci velice pracujici podruhe - velice dobre lepidlo, tenka a poddajna folie a sluko v pohode ahoj mě se to lepilo dobře protože se to odvezlo kámošovi do firmy kde dělaj různý reklamy na auta, materiál+práce tři stovky takže určitě lepší než se s tim mordovat jako ty . Jinak lepilo se to klasickou černou lesklou folií od M3 kterou používaj na běžné reklamní polepy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.