Přejít na obsah

modrá combi

Doporučené příspěvky

Nárazník bude z RS a tím se vyřeší ta černá lišta už ho mam doma, ale ještě nezbyl čas ho obrousit a nalakovat.

Ten pruh na předním okně měl bejt puvodně menší, ale nakonec to vyšlo takhle :lol: , ale výhledu to nějak neuškodilo, teda aspoň mě ani přítelkyni to vůbec nevadí, ale to je věc názoru někomu by to mohlo vadit :palec: .

Odkaz ke komentáři
tož zajimavá Combi-nace :lol: Bílý kola tomu sluší.. Dalo se předpokládat, že předek se bude ještě ladit :palec: Jinak by to chtělo pak foto z bočního pohledu. Zadní znak je pouze zalakovanej? nebo krytka?

Moc děkuju sem rád že se líbí. Znak je originál obroušenej do hladka a přelakovanej

Odkaz ke komentáři
Nárazník bude z RS a tím se vyřeší ta černá lišta už ho mam doma, ale ještě nezbyl čas ho obrousit a nalakovat.

Ten pruh na předním okně měl bejt puvodně menší, ale nakonec to vyšlo takhle :palec: , ale výhledu to nějak neuškodilo, teda aspoň mě ani přítelkyni to vůbec nevadí, ale to je věc názoru někomu by to mohlo vadit :lol: .

to je jasny, ze tobe to vadit nebude, mozna prislusnici budou rejpat, ale nejvetsi skoda je, ze to z auta dela, nevim jak to rict, takovej lacinej tuning.. celkove vypada dobre, ale ta folie by klidne stacila polovicni..tak at auticko slouzi :lol:

Odkaz ke komentáři
Ta přední folie tam fakt nepasuje a vypadá to jako home made tuzing... :rolleyes: Jinak auto vypadá hodně pěkně a s RS nárazníkem to bude bomba, jen tam hlavně nedávej znak RS na masku jako ostatní, to je pak spíš k smíchu, když Tě pak dá RSo na 2ku... :wacko:

Ne to neee znak RS do masky bych nikdy nedal !!! Ja znaky vůbec nějak moc nemusim ten přední tam taky nebude dlouho :lol:

Odkaz ke komentáři

Pane,mas to mooooc pekny,ty kola jsou proste mrda!Jak jsem ti, psal,mam zas brouka v hlave..nostalgie,jak prase.. :o))))) Kurec,no uvidime,co vymyslim behem zimy,ale timhle jsi me zase hodne naladil.. :P :rolleyes:

Jo a mne ten pruh na prednim okne nepripada jako tuzing..Jeste nez jsi sem dal fotky rally kar,tak mi bylo jasne,kde jsi vzal insporaci.. ;)

Octavius:...8x18 ET 42,tyhle konkretne..jinak pri objednavce Braidu si zadavas roztec, a ET v rozsahu 0-50 (tusim ze do 50) dle svyho.. ;)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Octavius84: Moc děkuju sem rad že se ti auto líbí. Přesně jak píše Marty u kol si určuješ počet děr a jejich rozteč , velikost ET +0 až +52 a barvu základní je bílá a pak za příplatek zlatá, černá, stříbrná, červená a oranžová. Na kola jsem čekal asi čtyři týdny ale vyplatilo se :rolleyes:

Marty: JJ kola jsou mrda jsem rad že jsem se pro ně rozhodl. Ještě jednou děkuju za ty fotky od tebe až ty mě totiž utvrdili v tom že koupim tyhle. Jo a dík za ten pruh :o seš asi první kdo ho neskritizoval a hned věděl kde jsem se nechal inspirovat.

Odkaz ke komentáři
Marty: JJ kola jsou mrda jsem rad že jsem se pro ně rozhodl. Ještě jednou děkuju za ty fotky od tebe až ty mě totiž utvrdili v tom že koupim tyhle. Jo a dík za ten pruh :smich: seš asi první kdo ho neskritizoval a hned věděl kde jsem se nechal inspirovat.

Jj,je to fakt bomba a budes spkojenej..Na nase silnice jsou krasne tvrdy a zaroven nejsou tezky.. :smich: Za fotky neni zac..

A ten pruh... :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

zdar , pekna octa, mam podobnou

co si lepil na slopky a jak se ti to delalo.....ja to dal az na podruhy a myslel jsem , ze porodim

kupoval jsem 2x u mk kosa - pokazdy jinej material

poprve - malo lepive a tluste nepoddajna folie na slunci velice pracujici

podruhe - velice dobre lepidlo, tenka a poddajna folie a sluko v pohode

Odkaz ke komentáři
zdar , pekna octa, mam podobnou

co si lepil na slopky a jak se ti to delalo.....ja to dal az na podruhy a myslel jsem , ze porodim

kupoval jsem 2x u mk kosa - pokazdy jinej material

poprve - malo lepive a tluste nepoddajna folie na slunci velice pracujici

podruhe - velice dobre lepidlo, tenka a poddajna folie a sluko v pohode

ahoj mě se to lepilo dobře protože se to odvezlo kámošovi do firmy kde dělaj různý reklamy na auta, materiál+práce tři stovky takže určitě lepší než se s tim mordovat jako ty . Jinak lepilo se to klasickou černou lesklou folií od M3 kterou používaj na běžné reklamní polepy :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...