zabiak Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 A to je jiná firma? Ale vypadají taky dobře vlastně stejně. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 A to je jiná firma? Ale vypadají taky dobře vlastně stejně. ;) ZAPOMĚL SEM TI POCHVÁLIT VOLANT ;) JE FAKT PARÁDNÍ :) NEJVÍCE SE MI TAM LÍBÍ TA ČERVENÁ NIT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Přezuto, kliky nalepeny, nové vzpěry haubny namotnovány 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 hezký sluší jí to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 kráása ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 A ty vzpěry mě vyšli jen na 300Kč i s poštovným. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 no toe pěkná cena nejsou od revilo auto? já mám origo milotec a byla to docela darda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Ne jsou od octaviamana. Nemuseli se vůbec upravovat, jen jsem je nastříkal, protože byli černé a namotoval. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 co to bebí na předních dveřích ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 To, už je starý cca 2roky, ženská to do mě naprala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Vyměněný olej, a nová poloosa nebo něco takého. ;) A slíkl jsem z zimní gumy z kol už měli méně než 4mm a ty zimní kola nalakuji načerno. :) Už jsou docela hnusný tak snad to bude držet když to udělám pořádně. Taky se chystám znova nalakovat, plasty v motoru stejnou barvou jako jsou vzpěry, ta zlatá se dost pokurvila. http://www.audiworld.com/tech/wheel62.shtml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 postup na lakování kol dobrej, ale hlavně to chce dát dolu všechny závaží a nenechat ho tam i se zbytkama lepidla jako sem tam zahlíd to by to pak byla práce k ničemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Už nevím kdo to byl, ale někdo mi tu pohanil zadek respektive výfuk ;) . Přiznejte se zloduši. No a mě to teď furt vrtá hlavou. A rozhodl jsem se že s tím něco udělám. Protože ten výfuk, už je stejně dost nahovno. A už se ani mě nelíbí. Kdysi jsem koupil difuzor, a rozhodl jsem se že ho tam dám. Je to milotec z výřezem na výfuck. Tak přemýšlím jak to udělat. Líbilo by se mi třebas 2x toto : http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...-tourin/foto/1/ Ohlé bych to dal dolu. Jenže se bojím aby to nebylo moc malé na tu díru. A asi bych musel uřezat kus plechu pod tím nárazníkem. Další problém bude možná s koulí bojím se že kůli tomu nepude nasadit, ale vyzkoušet to nemůžu protože to teď nejde pořádně přiložit když není vyřízlá díra do nárazníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Sakra to má průměr 7,6mm tak to je jak roura od kamen. Mě by se líbilo něco decentního. Prostě něco jako origo ale takhle leštěný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 už se tu něco podobného řešilo..... houmik a konwas....mají to z "alroudu" a vypadá to pěkně...mrkni k nim do vlákna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 Sháním Fabii do 100tisíc. Pro přítelkyně rodiče. Může to být i jiné auto. Požadavky jsou aby to bylo spolehlivé. To je hrůza ty nabídky, oni najednou fakt málo km takže jsem sháněl nějaké s aspoň 200Km najeto, ale třeba novější, ale to je nemožné :) . Takové auto na trhu není. :D Všechny max 150tis. Strašný jak se tu stáčí. Tak když by jste o někom věděli pište. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 hele tak si zkus koupit annonci tak já přišel k tý svý octě ;) :P a za to že se do toho podiváš nic nedáš :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 tak Fabky sou druhý auto v rodině, a češi tolik nejezdí přece 150tkm? to je ten motor už po smrti ne? tohle mi řekl otec, když sem mu řekl, že jsem si pořídil TDI s 215tkm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Asi tak Tak dneska jsem dal nalakovat facelift lištu na 5té dveře, kterou jsem kdysi koupil. Ještě musím sehnat tu patici na žárovku osvětlení spz uhnila. To budou mít asi ve škodovce co? Blíží se stk tak to musím dát do pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Tak za tu objímku na žárovku osvětlení SPZ, chtějí ve škodovce 150Kč . A ještě jí nemají skladem. To je dost teda za blbej kus plastu. Dneska možná bude už ta lišta nastříkaná. A o víkendu jí nasadím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 vejfuk, resp tu rouru sem "pochválil" já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 Máš na svědomí mojí peněženku. :lool: V zimě mě nabral debil na křižovatce, jen trošku tedy. No a teď se začal na té liště na zadku co jí mám v laku loupat lak. Sere mě to je to vidět. Vepředu mě asi taky někdo narval do lišty a taky je odřená nad spz, asi se někdo učil parkovat. Tam to jení tak vidět protože je tam asi bílý základ. Zkusím to nějak zamaskovat štětečkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Tak face lištu, už mám doma. Jelikož nemám zámek kufru, tak jsem vymyslel že tu díru takto zadělám. Je to pětikačka a sedne tam přesně. Pořádně jí vyleštím a nalakuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Tak face lištu, už mám doma. Jelikož nemám zámek kufru, tak jsem vymyslel že tu díru takto zadělám. Je to pětikačka a sedne tam přesně. Pořádně jí vyleštím a nalakuju. Hovno! To je masakr! vobšlehnu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 znehodnocování měny ti nic neříká? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Snad mě nezavřou. Po nalakování se tolik neleskne, ale bez laku by asi zachvilku zrezla. Ale i bez lesku to vypadá fajn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 rapidně ti stoupla hodnota vozu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 A pak, že se tuningem nedá zhodnotit vůz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Tak toho bůra jsem musel nalepit z venku protože tam vadil ten starý zámek a vyndat ho jsem nevěděl jak. ale i tak to vypadá dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 když vyndáš zámek jde z něj volžka vytáhnout drží jí jen plíšek na pružinovej drát a nejlepší je pak použít záslepku s TOUR Octulí co už v kufru vložky nemaj od roku 04 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.