Přejít na obsah

Zabiak ŠkodaOctavia.CZ

Doporučené příspěvky

nesmíš to auto z tý fotky vyřezávat a vkládat do druhý..

1 vrstva : foto 1

2 vrstva : foto 2

vemeš gumu, dáš si cca 50% krytí a začneš to auto z tý druhý vrstvy gumovat.. popř. i část pozadí aby to světelně sedělo..

edit: a hlavně když to fotíš, tak obě fotky by meli mít stejnou clonu, závěrku a iso..

Upraveno uživatelem AdamCZ
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Lakovat ne. Mám takovou tu černou reklamní fólii co se sní polepují auta. Kamarád mi to sehnal na ten pruh v nárazníku tak mi kousek zbyl a na tohle by to možná stačilo.

A ještě by se mi líbilo nechat si potáhnout černou fólií střechu to by taky mohlo vypadat dobře. :palec:

Odkaz ke komentáři
Lakovat ne. Mám takovou tu černou reklamní fólii co se sní polepují auta. Kamarád mi to sehnal na ten pruh v nárazníku tak mi kousek zbyl a na tohle by to možná stačilo.

A ještě by se mi líbilo nechat si potáhnout černou fólií střechu to by taky mohlo vypadat dobře. ;)

To by urcite vypadalo dobre, i ja to chtel.. ted uz ne! ;)

ale o dost hezci je combiik kdyz nema hagusy.. :palec:

Odkaz ke komentáři
Kombik bez hagusu je jak holka bez koz..... ;)

Moje řeč! Naprosto souhlasím!!!

A k zabijákově fáru! Povedený kousek, jde na něm vidět hromada dobře odvedené práce. Co je trošičku mimo můj vkus, jsou zadní světla, ale moje auto to není, tak tomu nedávej velký význam :) Jen tak dál! Díky za všechny návody co tady dáváš, hodily se už tolikrát...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Aha, ja prave sel po co nejtlustsim, vyhovovala by mi tloustka cca jako maji auta na rally. Resil jsem to nejdriv takovym navlekem, docela libivym, ale v tuzsich situacich nebo pri couvani to zacalo po case mit tendence svlikat se z volantu, takze to nebylo moc bezpecny, takze jsem to obsil celkem tlustou kuzi a je to taky ok, ale snesl bych vic. I kdyz mozna by volanty.cz dokazali udelat i to :palec: Vypada to fakt dobre :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...