Oskar1 Odesláno Září 25, 2010 Sdílet Odesláno Září 25, 2010 Zdavim všechny. Stala se mi taková závada byl sem u známého ve škoda auto na servis olej, klima destičky kotouče atd a všiml jsem si že mám prasklou vnitřní manžetu . Docela sem koukal prej se to u Octavie2 ještě nestalo alespoň v jejich servise . Chci se zeptat co říkáte? Dá se s tím ještě nějakou dobu jezdit?? Nechci ten kloub oddělat ale známej nemá momentálně ani vteřinu čas řešej v servise dokola ty kroupy. Špatný je na tom to že musim jezdit. a nechce se mi dávat 2500kč plus material za opravu. Neznáte někdo značkovej servis ŠKODA v praze a okolí kde by byl někdo šikovnej kdo by to udělal levněji material dodám origo. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Zdar no pokud ho nechceš zkurvit tak s tím vůbec nejezdi jakmile se ke kloubu dostene voda a prach je to potom jako brusná pasta a kloub se ti vymele pokud jsi z Prachy tak brkni Garnymu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P4RS Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Tak jsem zvednul svoje RS II a taky prasklá vnitřní manžeta na levé straně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 já měl stejný problém přijdou mi ty manžety hodně forovy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.