pointfrost Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Zdravím, sehnal jsem Vývěvu na tdiČKO (podtlakové čerpadlo) z tohoto vrakáče. Máte s nimi nějaké zkušenosti ? Prý nabízí záruku na všechny Náhradní díly vývěva co stoji original nova 8000 Kč ji prodávají za 500 Kč. Divne, že? (Prej jich mají na skladě hodně ...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 nebral jsem od nich ,ale na dotaz odpověděli skoro ihned...jinak spooky bydlí v soběslavi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Spook bydli ve Veseli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2010 Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Tak už přišla, hned na druhy den. Zasraná jak prase Ale nátrubek se nehýbe, sedí pevně, takže by to mohlo být ok ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Spook bydli ve Veseli :D tak jsem se trochu sekl,no ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.