mysterx888 Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 ahojte nabuduci rok si chcem kupit sportovy filter sisku mate neaku foto alebo napad dajte to sem :-) dakujem zaklad vieme ze filter musi nasavat studene vzduch a nie teple od motor takze okolo sisku by som dal neaku hlinikovy box a filter som cchel od K N 69-9501 ale je dost draha tak mi staci aj 57-0548 :-) mam r.v. 2005 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 nevim jestli to neni zbytečný já tam dal akorát kn vložku a jak tam máš tu ohebnou hadici tak doma jsem našel podobnou která se používá na kabely ve stavebnictví a napojil jsme ji u vzduchovýho boxu na tu výpust co končí za světlem a protáhnul do levý mřížky do nárazniku a chyv jsem to stahovacíma černejma páskama za mřížku takže neni nic vidět a vyšlo to asi na 2tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 ja si kupim 57-0548 spravim okolo hlinikovy box a bude ok no este jednu hadicu na vzduch :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 hlavně je tam málo místa blbě se to tahá když to tam všechno nedemontuješ :( jediný čeho jsem si u filtru všim že se mi trochu posunula maximálka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.