mbaud Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Nevyměnil jsem pumpu s prvníma rozvodama,udělám to až s druhejma. Prej se by se mohl ale potkat motor při rozsypání pumpy,co je na tom pravda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Mno podle toho co vím, tak by se rozvod určitě potkat neměl. Odlamuje se lopatka na vodní pumpě (originální jsou plastové), tak by mohlo dojít přehřátí motoru. Pokud máš možnost, tak ji vyměň. Ale pokud se pletu, ať mě někdo opraví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mbaud Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Pumpu mám koupenou,jde jen o to,že se stejně musí při výměne schodit rozvody,a to je tak práce na tři hoďky,tak se mi do toho moc nechce takže hrozí maximálně že se to zahřaje a zůstanu někde viset? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Ono to zase není tak maximálně zahřeje a zůstaneš viset, ale můžeš také uvařit motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mbaud Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Ale tak na přehřátí motoru by mě určitě informoval palubní počítač,ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Ano to určitě měl, ale riskovat to? Já nevím, zdá se mi lepší shodit rozvody a dát novou pumpu, než řešit mnohonásobně větší škodu díky 3hodinám práce Ale je to asi jenom věc názoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mbaud Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Mas asi pravdu,asi to tedy hodim do servisu,at muzu v klidu uhanet po silnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mbaud Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Tak jsem se byl ještě ptát ve škodovce,a tam mi řekli že se pumpa mění až při druhých rozvodech. Jaký s tím máte vy zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Já ti tedy nevím co kdo povídal, ale vždy jsme měnili rozvody + pumpu. Nikdo nikdy na tomto nešetřil už jen díky toho, že motor je drahá záležitost ;) A věřit v dnešní době, že nějaký díl vydrží více jako většina? už je nereálné ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 škodovka říká jednu věc, já bych ji však vyměnil při každé výměně... není to taková položka a budeš mít klidné spaní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mbaud Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 nejvic me stve,ze se kvuli vodni pumpe musi rozhazet cely rozvody ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Ano je to celkem náročný zásah a jako laik si to určitě sám neudělám doma na koleni. Také si ale myslím že udělat takovou výměnu má něco do sebe, ať nám tady nepíšeš za nějaký pátek že jsi uvařil motor. Teď jsem studoval jiné fórum a tam maník uvařil 2.0motor Octavia. Navíc mu to nic nehlásilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mbaud Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Tak sam bych to teda nedelal,ani nahodou. To je divny ze mu to nic nehlasilo,asi nemel maxidot,ten hlasi skoro vsechno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
STIB Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Tak pumpa se mění vždy a pokud se zadře tak motor udělá pápá!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Já ti to řeknu asi tak naposledy, prostě to vyměň! Sice nejde o moje peníze, ale určitě bych to nepokoušel! Zadřeš pumpu, uvaříš motor a pápá autíčko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mbaud Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 ale když se pumpa zadře,tak stejně je ještě tlakem voda poháněná,a chladí chvíli motor,nebo ty lopatky nic nepustí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Můžeš vyzkoušet, ale pak neříkej "neptej se" kde sehnat motor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mbaud Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 už jste mě chlapi překecali,nechám to vyměnit. ale jinak díky za rady ;) když mě ten motor dělá takovou radost z jízdy,tak se musím trochu o něj starat ;) aby mi to pak nevrátil někde za hranicema,to by bylo nemilé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
STIB Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Když se zadře pumpa tak prdne rozvodák,jedna větší rána a píšeš inzerát koupím motor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Ano když se zadře pumpa, ale ne když se polámou lopatky ;) Pak je to zase jiná liga ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mbaud Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 tak vodni pumpa vymenena a zas muzu v klidu jezdit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.