Přejít na obsah

výměna rozvodů

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Pánové chtěl bych se zeptat. Je po výměně rozvodů normální že auto trošku víc žere? Sedne si to pak nebo je to špatně nastavené?

Jel jsem včera dálkovku hned po výměně rozvodů sic dojel se spotřebou 5,5 ale nějak mám pocit že to prostě žralo víc než před rozvodama......

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Guest Cooper 1

Pánové chtěl bych se zeptat. Je po výměně rozvodů normální že auto trošku víc žere? Sedne si to pak nebo je to špatně nastavené?

Jel jsem včera dálkovku hned po výměně rozvodů sic dojel se spotřebou 5,5 ale nějak mám pocit že to prostě žralo víc než před rozvodama......

Ahoj kamaráde - 5,5l není tak špatná spotřeba, záleží na tom jak máš těžkou nohu a jakou trasu jsi jel.

Také by jsi měl sledovat jakou spotřebu Ti vykazuje počítač na volnoběh, pokud je při ohřátém motoru 3-4 tak je to v normálu, 4-5 je docela dost. Tvoje spotřeba 5,5 ukazuje na ostřejší jízdu v kopci, sleduj také chvilku výfuk jakou barvu má kouř a nebo jestli je vidět :-) Moc spořící jízda zanáší turbo a potom ti bude padat do nouzáku - není dobré u těhle motorů hrát moc na spotřebu i když je to krásné jezdit za 4,2 - 4,5l. Také koukej jak startuje za studena a jestli ti papá olej. Tak zatím zdar.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...