RiderPaul Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Né Já to mam na LPG :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
STIB Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Né :lool: Já to mam na LPG ^_^ ;) :) Škoda,že se to lpg nedá koupit někde bokem. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Jo a kde? v plzni na domažlický 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 Zdarec kolegové. Nechával jsem dělat rozvody a od té doby auto hůř startuje. Déle trvá než se auto chytne a když se ted ochladilo je to ještě horší. Může to souviset s rozvodama??? Žhavičky jsou OK!! Díkes Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 (upraveno) mas serizeny predvstrik poradne? Muze byt rozhozeny... mame uplne to samy ted na Passatu B5 TDI PD, taky zacal spatne startovat, dneska jdeme menit palivovy filtr a promerovat zhavicky, jsem zvedavy, cim to bude. Upraveno Říjen 22, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 (upraveno) mas serizeny predvstrik poradne? Muze byt rozhozeny... mame uplne to samy ted na Passatu B5 TDI PD, taky zacal spatne startovat, dneska jdeme menit palivovy filtr a promerovat zhavicky, jsem zvedavy, cim to bude. Zdarec pane díkes za radu. Žhavičky mám proměřeny,ty jsou ok tak zajdu za tím chlápkem co mi dělal rozvody. Četl jsem že tvá kráska se zasnoubila s ,,nouzákem"tak ať je vše v pořádku. :P Upraveno Říjen 22, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 Tak další posun směrem vpřed! vadné čidlo teploty při odpojení auto startuje normálně.....objednáno a v pondělí se de montovat!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Hmmm tak čidlo vyměněno auto startuje dobře pouze za studena při zahřátém motoru to není vončo :lool: nevíte někdo co by to mohlo dělat?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Hmmm tak čidlo vyměněno auto startuje dobře pouze za studena při zahřátém motoru to není vončo :lool: nevíte někdo co by to mohlo dělat?? Ahoj jak psal houmík předvstřik máš ok??Mě to dělalo taky ale blbe to chytalo za studena.Udělal jsem správně předvstřik a vše je ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Ahoj jak psal houmík předvstřik máš ok??Mě to dělalo taky ale blbe to chytalo za studena.Udělal jsem správně předvstřik a vše je ok. To mi dělal ted když měnil to čidlo,ale změna žádná teda za teplého motoru :) ,když je studenej chytne na ťuknutí :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 A kolik má holka nalítáno ??? vypadá to že má trošku víc do koryta přidej startovací dávku na max. a potom vyzkoušej ještě toto pokus se nastartovat auto s kabelama pokud ti chytne na brnk tak je to baterka prostě chybí určitý počet otáček a jednotka si s tím neví rady proto to tak dlouho točí tohle je ,ale běžná věc u těchto motorů takže buď baterie ,a nebo si to nech upravit softem dělá se to .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Myslíš že je to baterkou?? Když je to studené tak to chytne na ťuknutí-takhle to nikdy nechytalo-ale za tepleho motoru,nééé.To s přidáním startovací dávky bude druhý pokus,už jsem se na tom dohodl....jinak šedivka má nalítáno práve dnes 260260 no žádná mladice Jinak díkes za radu a zítra to nakopnu přes káble uvidíme!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Vždyť se to tu rozebírá neustále dokola Baterka nebo STARTER. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 (upraveno) Vždyť se to tu rozebírá neustále dokola Baterka nebo STARTER. Jenže pokud to bude baterka tak mi neřikej že za studena když to auto stálo 4 dny tak to bude startovat líp než za tepla. STARTER je OK,baterka tam je rok a že se to pos...zrovna po rozvodech??? Jak psal chipman nastartuju to před kabely a uvidím. Upraveno Listopad 7, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 (upraveno) ježíš marjá,pořád dokola a na 100% startér.Dále bych nediskutoval. Podívej se Vagem do měřených hodnot na start.otáčky a uvidíš,pokud tedy víš kde to je a jak to porovnat.Osobně jsem jich měnil asi 30 a vždy 100% úspěch.Sluchem to,že má o 20 ot.míň nepoznáš. Další varianta je úprava SW pro zvýšení start.dávky(pro kutily,VAg je na to krátký).Cena úpravy okolo 1500,-kč,třebas u mě,nebo u jiných(TDI-FUN-Bohumín,Jirka Láska-Plzeň) Upraveno Listopad 7, 2010 uživatelem cosby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 (upraveno) Tak po druhé ježíši, startér je OK na 100% a startování přes kabely taky nepomohlo. V týdnu jdu na zvýšení start.dávky. Všem díky. VYŘEŠENO!!!!! Upraveno Listopad 7, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 jak víš že je ok?Porovnával jsi start.otáčky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 (upraveno) Už to pochop, buď startér nebo baterka, je to klasický problém. Ideální je udělat repas startéru a kontrolu s vyčištěnním kontaktů na baterce a ukostření. zvýšení startovací dávky je většinou jen dočasné řešení Upraveno Listopad 7, 2010 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Živočich si to musí vyzkoušet sám. Stejně to nakonec skončí starterem. Jenom nechápu proč chce slyšet naše rady, když ho nezajímají a má na problém svůj názor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Startovací dávkou-pokud se upraví mapa přímo v Ecu tak pomůže na dlouho,pokud se jen zvedne Vagem tak z 80% nepomůže vůbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Živočich si to musí vyzkoušet sám. Stejně to nakonec skončí starterem. Jenom nechápu proč chce slyšet naše rady, když ho nezajímají a má na problém svůj názor. Ne ne pane jsem za každou radu vděčný,to zase neee,ale startér vyměněn,startoval jsem to přes kabely a stále stejné a když mi auto stojí před barákem 3 dny tak nemusím pomalu ani žhavit.........Nechci být za nezdvořáka a pokud jsem něco napsal co tak vypadalo tak se omluvuji. Ještě jednou všem děkuji kolegové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 To mi dělal ted když měnil to čidlo,ale změna žádná teda za teplého motoru :D ,když je studenej chytne na ťuknutí :D ;) To je právě typický příznak buď slabá baterie ,nebo starter. Studený chytne jak píšeš na ťuknutí a teplý dlouho nebo déle točí. Je tam právě těch pár chybějících otáček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 To je právě typický příznak buď slabá baterie ,nebo starter. Studený chytne jak píšeš na ťuknutí a teplý dlouho nebo déle točí. Je tam právě těch pár chybějících otáček. Díkes pane tento víkend na to vlítnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 nazdar chlapi... kupil som octaviu a chcel by som vymenit rozvod... hladal som na nete servisny manual, ale zatial neuspesne... nemate ho niekto nahodou... popripade neviete mi niekto popisat zhruba vymenu rozvodoveho remena a vodnej pumpy?? dakujem velmi pekne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Tak pokud si to nikdy nedělal a nemáš na to přípravek, tak to radši někomu dej. Zas taková prdel to není. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 pane Freezer, cirou nahodou dneska projizdim sekci OI a vsech 9 prispevku jsou snad jen dotazy na uplne ruzna temata, zkusil si trochu hledat? Me prijde ze si chces rychle vsechno udelat sam na vsechno znat ted odpoved ale nikdy predtim si treba rozvody nemenil apod... nerad bych ti krivdil, ale za ten tyden od registrace otazkami nesetris 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Tak pokud si to nikdy nedělal a nemáš na to přípravek, tak to radši někomu dej. Zas taková prdel to není. Tak tak nech si to udělat a nehledě na to že potom si musíš nechat nastavit předevstřik a ten bez vagu neuděláš !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 jj potřebuješ VAG a nějaké ty zkušenosti ... ... a vzhledem k tomu, že rozvody jsou dost důležitá věc pro chod a životnost motoru, tak bych na nich nešetřil a nechal si je udělat v důvěryhodném servise (ať ti tam někdo nedá nějakou čínu). Těch pár ušetřených korun ti za to nestojí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 rozvod som si menil na felicii sam... nehovorim, ze je to to iste ako na octavii ale hadam to s otcom zmakneme... nechapem, preco sa tu nenajde jeden, kto by pomohol, iba komentovat zbytocnymi kecami.... uz som stiahol servisny manual... pripravok na vymenu rozvodaku netreba ziadny az dobre viem... a hladat som skusal, ale dako mi to blbne a nikdy nic nenajde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
STIB Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Tak příjemnou zábavu,bez těch přípravků http://leteckaposta.cz/336777230 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.