Přejít na obsah

odpuzovače hlodavců

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Z vlastní zkušenosti bych doporučil nějaký spray na odpozuvání hlodavců.

V práci jsme s tím měli velkej problém, jelikož v těsném okolí placu firmy jsou pole, tito šmejdi to mají kousek a hledají před zimou teplé "stanoviště" mně a kolegovi lezli do aut (máme MB Sprintery) někama přes motor až do kabin, nedošli jsme kama. Já jsem používal 2 pastičky a každý ráno v nich dva kousci byli. Kolega si dál do auta sváču a čokoládku 3bit a než stačil naložit, měl tyčinku sežranou skoro i s obalem. To nemluvím o myších hovnech, které byly skoro všude po podlaze, za sedačkama atd...

Po všech pokusech s pastičkama nám v servisu aplikovali nějaký spray do motorového prostoru a od té doby opravdu s těmito nevýtanými hostmi máme pokoj!! Majitel servisu to použivál i do svého auta, kam mu taky myšky lezly, proto tenkrát sebejistě tvrdil, že do auta už nepolezou..

Na netu jsem našel toto, bohužel nepamatuju si jakou značku použli v servisu. http://eshop.autosalon-schromm.cz/zbozi/36...a-hlodavcum.htm

Odkaz ke komentáři

Já můžu doporučit ty elektrický.Od tý doby co ho mám v garáži (jsou tři vedle sebe) tak ani bobek a nástrahy netknutý.To jsou takový ty růžový klobásy.Jen jsem si tam dodělal vypínač,protože když něco v garáži dělám,nedá se to vydržet.Starší lidi to prý neslyší.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 roky později...

Odpuzovač jo, ale bez připojování k autobaterii. Odpuzovače které jsou napájeny z autobaterie musí být podle evropských norem během jízdy vypnuté aby nemohlo dojít k ev. ovlivňování elektroniky v autě, takže v tomto případě vžy před jízdou vypnout!. Když si uvědomíte, že si připojíte k autobaterce v autě nějaký šmejd, který baterku zkratuje za jízdy a vyřadí na pár desetin sekundy řídící jednotku v autě, tak za těch
pár desetin vteřiny se dá i několikrát zabít. Takže pokud odpuzovač do auta, tak nikdy s připojením k autobaterce ale s napájením vlastní baterií. Já používám český Deramax-Auto (napájení z 9V baterie) a mám tak i jistotu, že nepřijdu u auta o záruku.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...