Olomoučák Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Všechny Vás zdravím,mám takový jeden problém v garaži (je to uzavřená pergola)se mě objevili malé myšky a na firmě kde parkuju kuny...prej na to dobře fungujou elek.odpuzovače zabudované v autě,ale jaksi k tomu nemám důvěru,myslím si,že to nemusí fungovat,má někdo s tím zkušenosti...???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Na kundy nefunguje nic... jenom poradne cisty motor... moje zkusenost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 Můžeš zkusit tohle - http://shop.zcjh.cz/shop/katalog/index.htm...han%C4%9B%C4%8D ale osobní zkušenosti s tím nemám. Nebo mít hodně nahlas puštěnou nesnesitelnou hudbu a po nějaké době je šance, že zmiznou. Osobně bych ale vyzkoušel nějaký ten odhaněč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enko Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 Z vlastní zkušenosti bych doporučil nějaký spray na odpozuvání hlodavců. V práci jsme s tím měli velkej problém, jelikož v těsném okolí placu firmy jsou pole, tito šmejdi to mají kousek a hledají před zimou teplé "stanoviště" mně a kolegovi lezli do aut (máme MB Sprintery) někama přes motor až do kabin, nedošli jsme kama. Já jsem používal 2 pastičky a každý ráno v nich dva kousci byli. Kolega si dál do auta sváču a čokoládku 3bit a než stačil naložit, měl tyčinku sežranou skoro i s obalem. To nemluvím o myších hovnech, které byly skoro všude po podlaze, za sedačkama atd... Po všech pokusech s pastičkama nám v servisu aplikovali nějaký spray do motorového prostoru a od té doby opravdu s těmito nevýtanými hostmi máme pokoj!! Majitel servisu to použivál i do svého auta, kam mu taky myšky lezly, proto tenkrát sebejistě tvrdil, že do auta už nepolezou.. Na netu jsem našel toto, bohužel nepamatuju si jakou značku použli v servisu. http://eshop.autosalon-schromm.cz/zbozi/36...a-hlodavcum.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Říjen 25, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 Já můžu doporučit ty elektrický.Od tý doby co ho mám v garáži (jsou tři vedle sebe) tak ani bobek a nástrahy netknutý.To jsou takový ty růžový klobásy.Jen jsem si tam dodělal vypínač,protože když něco v garáži dělám,nedá se to vydržet.Starší lidi to prý neslyší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Romano22 Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Osvědčilo se do motorového prostoru vložit pár psích chlupů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danb Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 Odpuzovač jo, ale bez připojování k autobaterii. Odpuzovače které jsou napájeny z autobaterie musí být podle evropských norem během jízdy vypnuté aby nemohlo dojít k ev. ovlivňování elektroniky v autě, takže v tomto případě vžy před jízdou vypnout!. Když si uvědomíte, že si připojíte k autobaterce v autě nějaký šmejd, který baterku zkratuje za jízdy a vyřadí na pár desetin sekundy řídící jednotku v autě, tak za těchpár desetin vteřiny se dá i několikrát zabít. Takže pokud odpuzovač do auta, tak nikdy s připojením k autobaterce ale s napájením vlastní baterií. Já používám český Deramax-Auto (napájení z 9V baterie) a mám tak i jistotu, že nepřijdu u auta o záruku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Do motorového prostoru jsem dal kuličky co se dávají do záchodové mísy a od té doby mám klid od kun.Před tím jsem vyzkoušel několik rad a žádná nezabrala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.