Sterny Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Nazdárek kluci chtěl jsem se zeptat co si myslíte o značce autorádií SCOTT zajímal by mě váš názor a případně jaký s ním máte zkušenosti Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 (upraveno) Nazdárek kluci chtěl jsem se zeptat co si myslíte o značce autorádií SCOTT zajímal by mě váš názor a případně jaký s ním máte zkušenosti Dík O těch jsme v životě neslyšel,ale dle mě to bude těžkej lowend jako Sencor a podobný značky... Upraveno Říjen 11, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Tome dík já se jen ptám protože známej uvažuje o novým rádiu do svýho pracovního auta :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Tome dík já se jen ptám protože známej uvažuje o novým rádiu do svýho pracovního auta :) A musí mít funglovku? Kolik chce dát? Dyžtak ICQ ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.