ironpipi Odesláno Leden 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Tak motor a interiér vypucovanej, objednaný nový skla zrcátek (původní klasika vypálený), ještě objednat pravou mlhovku (prasklý sklo), vyčistit sedačky a nechat přeleštit lak a bude to ok :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Tak si se přeci jen vrátil k báwu a opustil škodovácké řady :) velká gratulace k novému žihadlu,noo... éReSo to sice není :) ,ale je to krasavec... přeju hodně kilometrů bez poruch a bez nehody... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Krásná stíhačka :) jaké to je z Okty do BMW ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 No, RSo to vážně není.....je to o mnohem lepší, viď? Asi RSo určitě líp jelo, ale podvozek je někde jinde, takže v serpentýnách bys nechal RSo daleko za sebou. Co je to za rok? Kolik to má ujeto? Vypadá krásně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 No vůbec bych se nezlobil, kdyby v tom byl motor AUQ, to by byla pro mě asi ideálka :-) Jinak pocitově je auto proti RSu o dost tvrdší, nehoupe se, nenaklání, řízení přesnější s lepší odezvou, sedačky úplně jinej level...jen těch 6 hrnků tomu chybí :-) Jinak charakteristika motoru se s TDi nedá srovnat, sice nemá takovej kopanec a zátah v nižších otáčkách jak koncernový nafty, ale zato ve vyšších otáčkách neumírá a táhne pořád :-) Rok 2004, provoz 2005, 215tis km, takže motor skoro zajetej :-) V oktě se mi ale taky jezdilo dobře a budu na ni vzpomínat jen v dobrém... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Opět jsem byl na návštěvě u Pavla v Podivíně a opět velká spokojenost...takže kdo přemýšlí o renovaci laku, tak doporučuju, zatím jen mobilovky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Moc pěkný kočár, ať dělá jen radost ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.