cerrtinka Odesláno Červen 5, 2010 Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 hezky Tome btw: jukni do karlovarskýho kraje,pokoušíme se na příští week něco svolat,budeš moct? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Červen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Tak včera úspěšně STK proběhla Tak zas mám klid 2 roky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Tome,tak pokud nebudeš v práci tak v neděli ve 14h je sraz v K.Varech u Intersparu ;) rádi tě uvidíme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Ahoj Tome tak jsem se konečně dostal abych ti tady veřejne vysekl poklonu. :) Oktávečka je suprová,no jo, kombík to je jiná sorta ;) Já neměl odvahu dát folie i na předek,na STK mne vyhodil za bílé ledky v osvětlení SPZ ;) ale mám po STK tak možná zatmavím i na předku! Já bych na tvojí dal sloupky do černa,ale jak říkám je to krasavice!!! Tak ať slouží a mnoho šťastných km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Ahoj Tome tak jsem se konečně dostal abych ti tady veřejne vysekl poklonu. ;) Oktávečka je suprová,no jo, kombík to je jiná sorta ;) Já neměl odvahu dát folie i na předek,na STK mne vyhodil za bílé ledky v osvětlení SPZ :D ale mám po STK tak možná zatmavím i na předku! Já bych na tvojí dal sloupky do černa,ale jak říkám je to krasavice!!! Tak ať slouží a mnoho šťastných km. Děkuju moc......jj na STK u nás mě taky chtěl vyhodit...tak jsem zajel za známým a v pohodě vůbec neřešil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Děkuju moc......jj na STK u nás mě taky chtěl vyhodit...tak jsem zajel za známým a v pohodě vůbec neřešil ;) Tu možnost mám taky ale chtěl jsem auto protáhnout STK ofígo kdyby náhodou něco,ale netušil jsem že bílé ledky v osvětlení spz je takový průs....a to ještě remcal že jsou modré příště nebudu machrovat a budu to řešit jako ty!! Tak ať ti oktule jezdí jak má! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Tak toe teda síla já nemám na STK jedinej problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Tak toe teda síla já nemám na STK jedinej problém Hmm šťastý to člověk!! Musel jsem vyndat všechny ledky mimo vnitřku dát tam obyč H4(podotýkám že tam nemám žádnou přestavbu A-Lá xenony) a chtěl abych sundal mračítka.........ty jsem ukecal,ale byla to fuška 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 něco málo dalších fotek.....a jedno malinký jubileum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Živočich7007 : n oto já měl na STK stejnej problém modrý ledky ve světlech a k tomu ještě zadní světlo jedno nad SPZ nefunkční a pak se mě ptal co to tam mám za krabičky tak mu řikám řídící jednotky na xeny a on xeny jo ? ... no a musel jsem jit znova takže poslední STK mě vyšla na 2x 1000kč paráda už nikdy už mám známý :o Mash : Pěknou octávku jinak máš a závidim ty km :) tak jen at slouží !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Budes davat naky veci kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 at jdou do prdele s tema ledkama :o kdyz mas normalne bily svetlo, tak co... ja to mam v celym aute a prosel jsem normalne v klidu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Ledky určitě. Jsou to magoři,ale HID (hipi) nemá v klasickej lampě co dělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Budes davat naky veci kola? nejsou many momentálně ale časem určitě 17 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Ledky určitě. Jsou to magoři,ale HID (hipi) nemá v klasickej lampě co dělat... Měl jsem všude bílé ledky žádný barevný nechci z toho mít cirkus a stejně problém! Jinak na HID mám stejnej názor, pryč s nima!! Hipi: soráč ale ty HID já prostě néééé :o oslňuje to a neměl bych nervi na hádky s policií :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 nějaké foto ze včerejšího rána..... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 No neřikám že je to nějaká slává no ale nic lepšího jsme si zatim nesehnal mam to ale spravně naklopeny a neoslnuju takže zatim to jde i s policií bez problémů ... Čim nahradit HIDky tak aby ta svítivost byla taková podobná nebo lepší ? Krom origo xenu který jsou trošku mimo moje finanční možnosti zatím .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 pár foto z letiště Mnichov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Když jde bílej hustej kouř z výfuku......je to opravdu turbem? děkuju za reakce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 no takovýto kouř maj všichni když se jim posere turbo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 no takovýto kouř maj všichni když se jim posere turbo já jen abych měl jistotu....že je to fakt ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Jěště dotaz....prý by se měla měnit i nějaká trubka na mazání turba??? Prý stojí něco kolem 1700kč? Co vše je jěště potřeba při výměně turba udělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Tak Máňa konečně zas jede:-) Nevíte někdo co se dá dělat se straým turbem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Tak Máňa konečně zas jede:-)Nevíte někdo co se dá dělat se straým turbem? Ahoj kolego co s turbem ti neporadím ale ty mi řekni co takováto sranda(výměna turba) stojí!! Asi mne to taky čeká :) Díkes Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Ahoj kolego co s turbem ti neporadím ale ty mi řekni co takováto sranda(výměna turba) stojí!! Asi mne to taky čeká :) Díkes Michal turbo stálo po slevě 13 400Kč olej 1 450Kč filtr 170Kč trubka mazání turba 1250Kč práce bez papíru 2000Kč celkem cca. 18 000Kč Takže fakt paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 na dieselpoweru ho možná od tebe veme člen andre ,dělá repasy turb,jinak pěkný autíčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 na dieselpoweru ho možná od tebe veme člen andre ,dělá repasy turb,jinak pěkný autíčko díky Ti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Tak už mám zas jen 81Kw....a je to znát:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Tak a zas přichází zima.......:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.