Juraj Straka Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 posielam tu vypis pamati zavad: ak viete, ktora chyba co moze sposobovat a ako ju odstranit uvitam pomoc 17965 - pravdepodobne to budu zadrete lopatky na turbe 00792 - netusim lebo klima sa chova normalne :P 01039 - pokazeny snimac lebo mi kolise teplota na budiku 00928, 00930 - netusim.... central ide normalne.... ale ked chccem zamknut dvere z vnutra pomocou tlacidka na madle dvery, vsetky sa zamknu okrem zadnych lavych.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Ten central budu s najvacsou pravdepodobnostou mikrospinace v zamkoch. Je tu tema o ich vymene, tam sa mrkni. Co znamena, ze sa klima chova normalne? Treba skusit premerat ten snimac, mozno mas primaly, alebo privelky tlak v klimaokruhu, ale len tak "na hrane" a bezne Ti to moze chodit. Snimac teploty vymen. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 no ako som studoval tak tie mikrospinace by mali robit sarapatu pri zamikani a odomikani... mne to ide v poho /dialkovim aj klucom/ problem je len pri zamknuti z vnutra... a ta klima... no pod pojmom ide normalne myslim ze chladi :P s inym porblmeom som sa nestretol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.