buml Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 material: 000 998 229 A trippling rele + kabelaz pro jistotu vymdame pojistku 39, dale vyjmeme stredovy dvojvydech s ctyrblikem, ze ktereho odpojime konektor, z tohoto po odcvaknuti pojistne mrizky vypichneme tyto piny: 1 - cerno bilo zeleny 2 - cerno zeleny 3 - cerno bily 5 - hnedy 6 - cerno bily (jelikoz jsou cernobile dva oznacil jsem si 6ty jeste propiskou) v konektoru zustanou: 4 - sedo modry 7 - cerveno zeleny do tohoto konektoru nacvakame piny z prilozene kabelaze dle popisu pro Passat B5, tedy: 1- bilo zeleny 2- zeleny 3- bily 4- zustava puvodni sedo modry 5- hnedy 6- cerno bily 7- zustava puvodni cerveno zeleny nyni zbyva nacvakat uvolneny piny do prilozeneho konektoru: 1 - cerno bilo zeleny 2 - cerno zeleny 3 - cerno bily 6- hnedy 7 - cerno bily doznaceny propiskou tak ted jen nacvakat konektory a rele, vratit pojistku a vyzkouset;) a pak samo ulozit kabelaz s rele do prostoru pod vydech, ten zasadit do palubky a je to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 A pre zopakovanie este trochu inak napisane: Len pre zaujimavost davam pinout konektorov aj s vodicmi: original konektor prerusovaca pin vodic 1 49a cierno biely, zelene pasiky 2 49R cierno zeleny 3 49L cierno biely 4 sedo modry 5 31 hnedy 6 15 cierno biely 7 cerveno zeleny prepojeny konektor prerusovaca pin vodic 1 bielo zeleny 2 zeleny 3 biely 4 sedo modry (povodny vodic) 5 hnedy 6 cierno biely 7 cerveno zeleny (povodny vodic) prepojeny konektor tripplingu pin vodic 1 49a cierno biely, zelene pasiky (povodny vodic) 2 49R cierno zeleny (povodny vodic) 3 49L cierno biely (povodny vodic) 4 nezapojeny 5 nezapojeny 6 31 hnedy (povodny vodic) 7 15 cierno biely (povodny vodic) 8 nezapojeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 A este par obrazkov a manual DE/EN pripadne dalsie obrazky pridam neskor. origo balenie: Trippling 1 Trippling 2 Trippling 3 Trippling 4 manual ako pdf Anglicky Nemecky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MENDY Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 Ahoj, prosím Tě o radu, objednal jsem to relé ve VW ale přišlo mi samostatné relé bez redukčního kabelu. Nejde to nějak paraelně napájet ? Ještě mám dotaz , jak zapojit dodatečnou kontrolku z budíků ( vývod již mám ) aby mi chodila s připojeným vozejkem ? díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 jasne ze to jde, musis si koupit 10 velkejch pinu, konektor (patici) pro rele a nakej ten kabel. vypinujes z puvodniho konektoru vse co je psano vyse, budes muset ucvakat puvodni piny a naletovat na to kabely, ktere napinujes nekde uprostred dvojmo (odizolovat cca centimetr, ve prostred prehnout zpet a nacvaknout pin) a jednoduse na konci. ty piny uprostred novyho kabelu nacvakas do patice rele a piny na konci do puvodniho konektoru, tod cele. jen doufam, ze sem to napsal nak srozumitelne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MENDY Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 jasne ze to jde, musis si koupit 10 velkejch pinu, konektor (patici) pro rele a nakej ten kabel.vypinujes z puvodniho konektoru vse co je psano vyse, budes muset ucvakat puvodni piny a naletovat na to kabely, ktere napinujes nekde uprostred dvojmo (odizolovat cca centimetr, ve prostred prehnout zpet a nacvaknout pin) a jednoduse na konci. ty piny uprostred novyho kabelu nacvakas do patice rele a piny na konci do puvodniho konektoru, tod cele. jen doufam, ze sem to napsal nak srozumitelne. Díky za odpověd´, měl bych to zvládnout , takto jsem to myslel, jenom jsem nevěděl ,že to stačí takto paraelně zapojit.Coje tedy hlavní přerušovač ? ten originál a to nové relé je pouze na impulspro 3x sepnutí blinkru ? Jinak seš frajer , takhle pěkně udělat návod i s foto, ještě jednou díky MENDY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 ano hlavni prerusovac je soucasti ctyrbliku a tohle rele dela jen podrzeni napeti na ty tri bliky. fotky nejsou moje, ale olisofta. Pokud se dostanu na velkej pocitac naskenuju sem origo schema z manualu;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MENDY Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Tak jsem to včera zapojil, je to super, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 ...naskenuju sem origo schema... Staci pozriet do tych odkazov, co som dal, schema tam je. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 aha, nevsim sem si, tak nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bohouš Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Ahoj, nechával jsem si dělat také trippling, ale ze stavebnice co jsem zjistil a chtěl bych to vyměnit za originál, protože mi to odešlo.Dělá to tady někdo v Praze?Mám pouze to relé, ale bez kabelu.Děkuji Vám za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.