Guest Mišel Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Ahoj kluci, určitě moc z vás vyměňovalo svje přední těhlice za větší. Chtěl jsem se zeptat na jednu věc, mám O1 1.6 101hp a ve předu mám malý kotouče a koupil jsem kotouče 280 z nafťáku, půjdou vyměnit kus za kus? nebo tam bude problém, třeba co se týče průměrů atd? potřeboval bych to vědět co nejdřív, zítra by měly být těhlice na cestě, abych věděl, jestli je mám odvolat nebo ne. Jde o 280mm těhlice! YDoufám, že budou pasovat ku za kus.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 na tehlice z 1,6 kotouc 280mm nenasadis. musis vymenit i tehlice. jestli jsem teda pochopil dotaz. pac mi moc nechapu na co se vlastne ptas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 jj kubi, koupil jsem celý těhlice. Mě jde jen o to, jestli půjdou nasadit na auto když vyhdím tyto těhlice z 1,6 a dám těhlice ty 280mm kompetně s kootučama, deskama, držákem atd víš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Půjde to v pohodě, přesně tohle jsem dělal na svojí, hlavně dej nový ložiska. A brzdiče můžeš nechat svoje ať nemusíš odvzdušňovat brzdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
k.mirda Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 vyplatí se mrknout i na čepy, popř. vyměnit vše při jednom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 nový ložiska tam prý už jsou.. nebo náboj? je vážně potřeba tam koupit nový? nevím moc, kde bych je sehnal.. Jinak čepy myslíš na rameni? ty bych měnil asi až se silentblokama na jaro, budu tam dávqat silentbloky z cupry. Brdiče myslíte ty držáky? jsou stejné jako na 280mm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 čepy jak na rameni, tak na řízení, ať to pak nemusíš podruhý povolovat... ložisko je součástí náboje.. jinak nový věci můžeš koupit na autokelly.cz nebo cc-autodily.cz.. brzdiče jsou to, co drží desky a vedou do toho brzdový hadičky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.