Oskar1 Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Zdravím všechny. Sháním dílenskou příručku na O2. Už mi připadá trapný se dokola ptát jak a co. Momentálně potřebuju namontovat a demontovat řadičku DSG a bez příručky to asi nepude. Tak jestli mi můžete pomoci tak napište. Předem děkuju. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Tady na fóru je, ale v sekci Jen pro členy OCTAVIACLUBU pokud nejsi člen tak se do tý sekce nedostaneš. Jen by mě zajímalo kdy lidi zjistí že když se chtějí dozvědět něco o rohlících tak stačí do google napsat rohlíky ;) http://lmgtfy.com/?q=%C5%A1koda+octavia+II...C3%ADru%C4%8Dka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 šulda.... :lool: ty woe...ten návod nemá chybu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 jj pekna sluzbicka pro tupony co neznaji GOOGLE... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.