Přejít na obsah

Blinkry

Andre

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi, chtěl jsem se zeptat jestli už někdo z vas řešil tenhle problém: pačka blinkrů se mi nevraci ani na poloze praveho blinkru ani na levé. Dělá mi to tak co jsem auto koupil já už jsem si na to zvyk a vracím to pokažde rukou, ale sem tam auto někomu pujčím a to je pak o hubu, proto to řeším až ted.Nevíte kde muže byt chyba? Prodávajíci mi tvrdil že to je pry sportovním volantem, ale to se mi moc nezdá :-( . Předem díky za odpovědi!

Odkaz ke komentáři

nevym jak je tomu u octavky ale treba u citroenu jsem resil samej problem, ulomy se malej plastovej dil ktery vede az k stredu volantu, je tam takovej zubek ktery gdyz otocis volantem tukne do toho plastu a tim vypne blinkr. Pokud je ten zubek daleko od stredu volantu nebo je ulomenej tak to blnkr ne vraci. Sundat voland a budes vedet cim je to.

Odkaz ke komentáři

Sundaný volant jsem měl už předtím ale nic tam nešlo vidět dneska jsem ještě sundal ty plasty okolo volantu nikde jsem žaden zobáček co by vracel tu pačku nenašel napadá mě jedině sundat celý ten prsten a hledat zavadu tam nebo snad už pak vyměnít to komplet. vubec netuším jak to tam funguje.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...