Oskar1 Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Zdravim. Dneska mi v servise dotáhli ruční brzdu. Kola se na heveru normálně a z lehka točila. Pak jsem přijel domů a v garáži jsem čejtil takovej smrad jako když se pálí spojka, ale bylo to ze zadního kola u řidiče a taky bylo dost horké. Nechápu jak je možné že se brzdy pálí jen na jedné straně a na druhé nic? Dokonce jsem v garáži do auta na neutrál strčil a zase se normálně bez drhnutí pohybovalo . Už se vám to někomu stalo?? Neznáte příčinu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Zdravim.Dneska mi v servise dotáhli ruční brzdu. Kola se na heveru normálně a z lechka točila. Pak jsem přijel domů a v garáži jsem čejtil takovej smrad jo když se pálí spojka, ale bylo to ze zadního kola u řidiče a taky bylo dost horké. Nechápu jak je možné že se brzdy pálí jen na jedné straně a na druhé nic? A taky kola se normélně točí a najednou tohle. Dokonce jsem v garáži do auta na netrál strčil a zase se normálně bez drhnutí pohybovalo . Už se vám to někomu stalo?? Neznáte příčinu??? tak pálí se ti jen zadní brzdy a nebo půlka auta? ty voe po tobě to číst docela zážitek :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 bylo mnohem teplejší než druhé kolo? zkusil si to znova zvednout a zatočit kolem? nemáš nějaký problém s bovdenem? když je to vyvěšený na heveru tak je lanko volné, když to postavíš na kola tak se to zabrzí? povol o dvě otáčky matku na té straně kde jsi měl problém... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 U mé O2 se ruční brzda utahuje jednou středovou maticí pod loketní opěrkou. A oba lanovody se utahují stejně. Doufám že to nebude přidřenej lanovod. To se mi naposledy stavo u starého Peugeota 405 u VW-Škoda ještě nikdy! Rozeberu zase loketku a povolím to o pár otáček. V manuálu píšou že by se auto mělo zvednout na heveru a nastavit lana tak aby mezi pákou a dorazem byly 1-3mm. Tak se to tak budu snažit nastavit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Zdravim. Tak vše opraveno. V garážích jsem auto v zádu zvedl tak aby se kola nedotýkala podlahy. Pak jsem rozebral zadní část loketky a povolil seřizovací matici. Takovej ten plechovej bumerang byl vyosenej k jedné straně. Tak proto lanovod byl tak napnutej a pályl desky a kotouč. Ten byl tak trochu do modra. Sundal jsem kola a pak nastavil páku ruční brzdy aby byla tak 1-1.5 mm od dorazu. Teda ale všechno tak strašne smrdělo spáleninou. Ale všechno jsem vyčistil čističem na brzdy a vše docela ok. Zejtra to otestuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 No a co uděláš s tím servisem... máš vyhřátý kotouč, možná ohoblované desky... těsnění hydraulického systému také dostala co proto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Shodou náhod mám na zadku úplně nové desky a kotouče. Desky jsem obrousil a vše důkladně očistil. Koukal jsem na manžetku na brzdovém válečku a ta je taky ok. Jediné co nachám vyměnit je brzdová kapalina a taky mazací tuk u zadního náboje. Koupil jsem keramický tuk a nastříkal sem ho na dotykové plochy destiček a třmenu je na to vytvořen. To by mělo stačit. Jen se chci zeptat jestli sem neměl tu páku ruční brzdy dát až na doraz?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.