aero Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Možná to zní blbě ale kde je vypouštěcí šroub oleje? Na olej. vaně sem ho nenašel...kdyby někdo dal foto..byl bych vděčný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Záleží na jakou vanu jsi se díval . Je zezadu dole. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 je tam zo zadnej strany vozidla. na tej druhej fotke ho vidieť dobre http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...-r-97-2010.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 aha aha..protože já jak sem to potřeboval tak sem ho nenašel asi sem se blbě díval..se musím podívat znovu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 9, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 A měl by se každou výměnu oleje měnit (tak a teď jsem píchnul do vosího hnízda) ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 No tak nevím..kdo ho najde..? a hlavně mi říkejte že je pod tím kytem... to chipman: mělo by se měnit jen těsnění pod vypoušť. šroubem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Listopad 9, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 myslím,že predchádzajúci majiteľ ztrhal závity a vypušťací otvor "zadelal". šrób má byť pod tou červenou pastou a asi pomôže len nová vana. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 nïnu nepotěšil si mě..ale díky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 9, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 To je síla,přitom na strhnuté závity na vanách jsou opravné sady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Listopad 9, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 ty ho tam nemas, asi jsi dostal vanu bez sroubu nebo ti nekdo strhl sroub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 To je síla,přitom na strhnuté závity na vanách jsou opravné sady a kolik tak stojí ta sada? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.